paulina1994
Fanka BB :)
DziękiLink do: GRUBA PODUSZKA DO SPANIA #CIĄŻA CIĄŻOWA KOLORY W18
Ja kupiłam tutaj jeszcze przed promocją i jest naprawdę extra![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziękiLink do: GRUBA PODUSZKA DO SPANIA #CIĄŻA CIĄŻOWA KOLORY W18
Ja kupiłam tutaj jeszcze przed promocją i jest naprawdę extra![]()
Nie znam się, ale lekarz na pewno by Ci powiedział jakby bylo cokolwiek niepokojacego, więc nic się nie martwMożecie rzucić okiem na moje wyniki, czy na pewno jest wszystko tak jak powinno? Bo ja się na tym średnio znam.
Zobacz załącznik 832875
DziękujęNie znam się, ale lekarz na pewno by Ci powiedział jakby bylo cokolwiek niepokojacego, więc nic się nie martw
![]()
HahaNa odstresowanie opowiem Wam jak się wystraszylam w 1 ciąży na polowkowychWięc lekarz sobie robi Usg ( a był to mało rozmowny gość) ogląda pokolei wszystkie narządy dziecka i wpisuje jakieś dane w komputer. Jak skończył patrzy ten komputer i zrobił bardzo przerażoną minę! Mi już życie przed oczami przeleciało, zdążyłam pomyśleć o wszystkich wadach jakie istnieją i pomartwic się czy dziecko przeżyje i takie tam. A lekarz mówi "kurde... wszystko sobie skasowałem!" [emoji23]
![]()
Fajnie, tylko nie zazdroszczę Ci tego niepotrzebnego stresu Ja jednak bym wolała żeby mój lekarz takich niespodzianek mi nie robił szczególnie dzisiaj [emoji23]Na odstresowanie opowiem Wam jak się wystraszylam w 1 ciąży na polowkowychWięc lekarz sobie robi Usg ( a był to mało rozmowny gość) ogląda pokolei wszystkie narządy dziecka i wpisuje jakieś dane w komputer. Jak skończył patrzy ten komputer i zrobił bardzo przerażoną minę! Mi już życie przed oczami przeleciało, zdążyłam pomyśleć o wszystkich wadach jakie istnieją i pomartwic się czy dziecko przeżyje i takie tam. A lekarz mówi "kurde... wszystko sobie skasowałem!" [emoji23]
![]()
Ja też się niestety nie znam, ale jak bardzo cię to niepokoi zadzwoń do lekarza i poproś czy by rzucił okiemMożecie rzucić okiem na moje wyniki, czy na pewno jest wszystko tak jak powinno? Bo ja się na tym średnio znam.
Zobacz załącznik 832875