martaaa515
Fanka BB :)
Dziewczyny byłam, serduszko bije ale jeszcze jest za mały na badanie [emoji4] mam przyjść za dwa tygodnie. Ma prawie 4CM [emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak mam rano, wieczorem po wysiłku i jak sie denerwuje. Gin mówi że to normalne bo się narządy tam rozciągają itp, a przy strsie boli dlatego, że dziecko już odczuwa moje nastrojeDziewczyny czy was boli całe podbrzusze??? Jakby wszystkie narządy centralnie na dole ? Mnie od rana tak boli i noe wiem czy to świadczy o rozciąganiu się czy cis innego?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak, tak powiedział, tylko oczywiście te wyniki testu Pappa mnie jeszcze niepokoją i to, że powiedział, że jeśli wyniki by się pogorszyły to będzie dzwonić. Myślicie, że skoro teraz na usg było ok to raczej wynik z krwi też powinien być ok prawda? W ogóle czy któraś z forumek robiła już test pappa i poznała wynik z krwi?
Ja tak mam rano, wieczorem po wysiłku i jak sie denerwuje. Gin mówi że to normalne bo się narządy tam rozciągają itp, a przy strsie boli dlatego, że dziecko już odczuwa moje nastrojeCzasami jak siępołoże tam na płasko na plecach to czuje takie rozpieranie na dole, że ażczuć ze tam wszystko się rozciąga
![]()
Dziewczyny byłam, serduszko bije ale jeszcze jest za mały na badanie [emoji4] mam przyjść za dwa tygodnie. Ma prawie 4CM [emoji2]
![]()
U mnie ostatnio był za mały i kazał przyjść za 4 dni bo miał 5 cm a mówi że najlepiej jak ma 6 i jadę dziś na 14 bardzo się stresujęDziewczyny byłam, serduszko bije ale jeszcze jest za mały na badanie [emoji4] mam przyjść za dwa tygodnie. Ma prawie 4CM [emoji2]
![]()
Dziewczyny ja się chyba wykończe poważniezasnęłam to nie wiem, która była, ale długo tu pisałam, a teraz obudził mnie straszny sen, wszystko było ok, aż poszłam na wizytę do lekarza i najpierw mój mąż potrącił samochodem jakąś parę nastolatków naszczescie nic im nie zrobił, a później jak już byłam w przychodni i czekałam za wizyta poszłam siku, a po chwili zaczęło lecieć tyle krwi jak bym okres dostała i ten sen skutecznie mnie wybudził
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie ostatnio był za mały i kazał przyjść za 4 dni bo miał 5 cm a mówi że najlepiej jak ma 6 i jadę dziś na 14 bardzo się stresuję