Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oj kolejne slodziaczkiSłodkie ja ma dwóch łobuzów Czesia i Gustawa pieski chichuaua kochane synusie moje![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj kolejne slodziaczkiSłodkie ja ma dwóch łobuzów Czesia i Gustawa pieski chichuaua kochane synusie moje![]()
![]()
Dobrze, że nie jest tak że wszytskie mamy wizyte w ten sam dzień bo nie miał by kto Nas uspokajać![]()
Nie biorę nic prócz kwasu foliowego i leków na ciśnienie. Jutro może coś zaleciNo to na pewno toA bierzesz magnez może? Czasami też pobolewa podobno przy brakach chociaż jak to zwykle na nic nie ma reguly bo ja biorę witaminy i magnez od samego początku a i tak pobolewa mnie podbrzusze [emoji4] Ale gdzieś czytałam , że ten sposob sprawdzal sie u dziewczyn [emoji4]
Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Nie biorę nic prócz kwasu foliowego i leków na ciśnienie. Jutro może coś zaleci![]()
Witam. Nie jestem w temacie a zapytam tj twoja 1 czy 2 ciąża?A no to zapytaj jasnenajlepiej zawsze skonsultować z lekarzem
A jak Twoje ciśnienie unormowalo się troszkę?
Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Druga , w pierwsza straciłam w 11 tygodniuWitam. Nie jestem w temacie a zapytam tj twoja 1 czy 2 ciąża?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to nie mam co się łapać bo mnie prawie wcale nie boląJa się caly czas za cycki lapie i sprawdzam czy bolą![]()
Papier po siki to obowiązkowoJak mnie podejrzanie mało bolą to też oglądam z każdej strony. Tak samo papier po siku. Paranoja![]()
Ja to nie mam co się łapać bo mnie prawie wcale nie boląwcześniej bolały mocniej ale tylko sutki przy dotyku a teraz nic, tylko ściemniały.
U mnie nawet nie ma żył póki co.No mnie właśnie jak tak " scisne "to sutki tam pobola trochę ale za to żyły mi powychodzily, ale ciągle muszę powtarzać sobie że na pewno wszystko jest w porządku bo będę siwa do lipca