paulina1994
Fanka BB :)
8+5 tcBędzie dobrze, jeszcze trochę i pochwalisz się śliczną dzidzią, który to tydzień u ciebie?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
8+5 tcBędzie dobrze, jeszcze trochę i pochwalisz się śliczną dzidzią, który to tydzień u ciebie?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
@paulina1994 w poprzedniej ciąży chodziłam z takim nastawieniem o jakim piszesz, zero stresu, radość w oczekiwaniu na wizytę . Do czasu
... Niestety przez to wszystko już tak beztrosko nie umiem
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
@paulina1994 to już zobaczysz ślicznego maluszkaja się za przeproszeniem obsram juteo ze strachu, już dziś spać nie mogłam
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Wierzę w to, że za kilka godzin wstawię tu moją dzidzię [emoji11]@paulina1994 to już zobaczysz ślicznego maluszkaja się za przeproszeniem obsram juteo ze strachu, już dziś spać nie mogłam
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Możliwe... Właśnie się kładę na drzemke... Spalam tak kiepsko że jestem ledwo żywa...Marika a teraz tak sobie myślę czy Ciebie czasem głowa z nerwów nie boli? Może tutaj leży przyczyna Twojego kiepskiego samopoczucia?
@Onaszczesliwa2018 oj na pewno.. Człowiek się cieszy przez strach...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Możliwe... Właśnie się kładę na drzemke... Spalam tak kiepsko że jestem ledwo żywa...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]