• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Gratuluje udanej wizyty super ze maluszek juz taki duzy.

Nie nadrobie was dziewczyny....mam dzien wariata.Wlasnie stoje przy garach....barszcz sie gotuje,mieso piecze i warzywa na rybe po grecku.
Z rana jeszcze z psem wizyta u weta.Wczoraj wykompany latal jak szalony pozniej piszczal a dzis krew pod ogonem. Wiec strach i do weta. Zapalenie gruczolu odbytu ...z jednej mu pekl i zrobila mu sienzatoka a drugi wyciskan ....biedny sie nacierpi
To faktycznie się nacierpial :( ja mam w sobotę zrobić sałatki i tyle, w święta jadę do rodziców i teściów, kupię kawałek ciasta bo nie mam siły piec:/

reklama
U mnie 2 cykle, także szybko ale mam problem z Szyjka także będę pewnie miała ciążę leżąca, zresztą pierwsza tez taka dużo leżałam
A co dokładnie z ta szyjka masz?

f2wlanli3pqz5ztn.png

U mnie już po wizycie, podczas badania strasznie się stresowalam, na szczęście wszystko dobrze, stwierdził że nie muszę robić dodatkowo badań i się tego słucham nie chce dopytać bo wtedy jeszcze więcej stresu, dzidzia ma piękne rączki nóżki i cały czas coś sobie gadał rusza żuchwa, doktor się śmiał że wola braciszka, bo dziś wizyta rodzinna był ze mną mąż i synek, a dzidziuś w brzuszku ma już ponad 6,5 cm
Teraz następna wizyta 15.01
To były prenatalne? Gratuluję :)

p19u3e3kljvml093.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja nie czy bola bo jakiś czas temu "opadly "i raczej nie bolą , ale oglądam czy mam żyły za każdym razem jak idę do wc to przeglądam się w lustrze [emoji23] myślę , że to już jakąś taka mała paranoja z mojej strony:D no ale cóż jak inaczej niepotrafie..

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Mnie już też nie bolą i nie są już takie twarde [emoji39] na początku były bardzo napiete :) ale nie będę się tym martwić bo w pn ba badaniu było wszystko dobrze [emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry