martaaa515
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroNiestety nie mam dobrych wiadomościzarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie
jutro jadę do szpitala
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Strasznie mi przykroNiestety nie mam dobrych wiadomościzarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie
jutro jadę do szpitala
Jezu Paulina dopiero teraz doczytałamNiestety nie mam dobrych wiadomościzarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie
jutro jadę do szpitala
Niestety nie mam dobrych wiadomościzarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie
jutro jadę do szpitala
Boże masakra myślałam , że już się skończył ten pech u nasStrasznie mi przykrojakbyś miała jakieś pytania to pisz śmiało, wiesz ile z nas przeszło przez to samo
trzymaj się jakoś
![]()
O Boże... Strasznie mi przykro, aż nie wiem co powiedziećNiestety nie mam dobrych wiadomościzarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie
jutro jadę do szpitala
Paula co ty piszesz????? ;( jak to???? NieeeeNiestety nie mam dobrych wiadomościzarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie
jutro jadę do szpitala
Strasznie to niesprawiedliwe [emoji20]Boże masakra myślałam , że już się skończył ten pech u nas(
Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Noż ja pier...... Tak mi przykro kochana :-( ja dwa tygodnie twmu przez to samo orzechodzilam i wiem co czujesz :-( a bedziesz miala zabieg czy beda czekac az sama się oczyscisz?Niestety nie mam dobrych wiadomościzarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie
jutro jadę do szpitala

Strasznie to niesprawiedliwe [emoji20]
![]()
Tak bardzo mi przykro. Mocno wierzyłam, że nasze grono już się nie skurczy. Trzymajcie się. Pisz jeśli będziesz miała ochotę lub czegoś potrzebowała...Niestety nie mam dobrych wiadomościzarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie
jutro jadę do szpitala