Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie ukrywam, że te posty o stratach mnie nie stresują, ale nie możemy o tym myśleć. Ja mam jedno srednio planowane dziecko, teraz będę mieć drugie planowane i wiecej dzieci nie chcę. Wierzę, że będzie dobrze. Warto sobie uświadomić, że nawet jakby coś to nie mamy na to wpływu, a statystycznie jest wieksze prawdopodobieństwo, że będzie ok. Pozytywne myślenie przyciąga pozytywną energię i odwrotnie.Tzn nie to ze krzyczy ale jest zły bo widzi jak przeżywam i to nasze 2 planowane wiec chcemy żeby było wszystko dobrze jak z 1 planowana córcia tez się bałam bo 1 ciążę Poronilam przed córeczka i tez coś zabolało to zaraz biegiem do lekarza ale teraz mam gorzej bo prywatnie brak funduszy a państwowo mam dopiero tego 03. A ja bym już chciała zobaczyć niuni zresztą on tez i córcia ale mówi ze nie powinnam nastawiać się na stratę bo to ze inne mają słabe niuni to nie musi oznaczać ze ja też bo to ie od nas zależy tylko od płodu jak sb poradzi a ja kuźwa jak widzę posty dziewczyn które tracą to zaraz czarne myśli a Tfu cholera jasna panikara ze mnie wrrr[emoji35] [emoji35] [emoji35]
![]()
Mam nadzieję, że Maluszek nadrobil i teraz będzie wszystko idealnie.... Przecież to są takie Okruszki... Codziennie się doskonala... Bardzo mocno trzymam kciuki. Na która godzinę masz wizytę?@SzczęśliwaCiężarna ja też się na to wkurzam zawsze.. Bo świat nie jest sprawiedliwy, nigdy nie był i nie będzie...
Boję się dziś bardzo chociaż przełomowe usg już miałam, poprzednio już było widać że coś nie tak... Tak jak piszesz musi być dobrze.. Już raz w ten sposób od życia po dupie dostałam.. Wystarczy
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Kurde chyba źle się wyraziłam z tego zaplątania porannego - na tym etapie ale w poprzedniej ciąży było coś nie tak, teraz jak byłam w zeszły wt wszystko było pięknie widaćMam nadzieję, że Maluszek nadrobil i teraz będzie wszystko idealnie.... Przecież to są takie Okruszki... Codziennie się doskonala... Bardzo mocno trzymam kciuki. Na która godzinę masz wizytę?
![]()
Wiem rozumie też się bardzo stresuje tym bardziej ,że raz straciłam dzidzie .No wiem ale ja się strasznie boje kiedy widzę jak dziewczyny tracą swoje skarby. I różne są poronienia bo jedne np wgl nie krawawia idą na wizytę i się okazuje najgorsze.
![]()
Ja jadę można powiedzieć na gotowca do mamusiTak troche odbije od tematu jakie robicie ciacha na święta bo ja jutro robie 3-bita i murzynka z mega dużą polewa czekoladowa [emoji4][emoji4][emoji4] i sałatkę jutro z.mezem wspólnie robimy [emoji23] sierotka moja oby sb kuku nie zrobił hehe
![]()