reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny,

nie było mnie kilka dni, bo też miałam ciężkie chwile... po operacji M. okazało się że ma podejrzenie raka :( więc czekamy na wyniki histopatologiczne i decyzje co dalej... Mam odrobinkę nadziej bo 2 tyg przed operacją robiono mu gastroskopię i kolonoskopię i jest już wynik histopatologiczny z tamtego badania, gdzie nie stwierdzono nic takiego... ale chirurdzy są innego zdania :/ więc zobaczymy... M. dzisiaj wyszedł już do domu, bo pod względem samej operacji wszystko jest ok... Ehhhhh powiem Wam że nigdy nie miałam tak stresujących świąt.... @paulina1994 strasznie, strasznie mi przykro :(
Mam nadzieję że z dzidzią wszystko ok, że ta dawka stresu z ostatnich dni nie wyrządziła jej żadnej krzywdy :( bylam na USG w poniedziałek, w dzień operacji M. ale wtedy jeszcze myślałam że to zwykła operacja i tyle... wtedy na badaniu wszystko było ok. Kolejne w nowym roku.

reklama
Oj to faktycznie ciezko tak samej. Jak tylko masz ochote to pisz, zawsze ktoras akurat bedzie na forum.
Trzymaj sie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam w pokoju dziewczynę z tym samym, ale też ma pierwszy raz to wszystko więc jest tak samo pogubiona jak Ja...:(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,

nie było mnie kilka dni, bo też miałam ciężkie chwile... po operacji M. okazało się że ma podejrzenie raka :( więc czekamy na wyniki histopatologiczne i decyzje co dalej... Mam odrobinkę nadziej bo 2 tyg przed operacją robiono mu gastroskopię i kolonoskopię i jest już wynik histopatologiczny z tamtego badania, gdzie nie stwierdzono nic takiego... ale chirurdzy są innego zdania :/ więc zobaczymy... M. dzisiaj wyszedł już do domu, bo pod względem samej operacji wszystko jest ok... Ehhhhh powiem Wam że nigdy nie miałam tak stresujących świąt.... @paulina1994 strasznie, strasznie mi przykro :(
Mam nadzieję że z dzidzią wszystko ok, że ta dawka stresu z ostatnich dni nie wyrządziła jej żadnej krzywdy :( bylam na USG w poniedziałek, w dzień operacji M. ale wtedy jeszcze myślałam że to zwykła operacja i tyle... wtedy na badaniu wszystko było ok. Kolejne w nowym roku.
Jejku kochana tak mi przykro, ze tyle stresow przezywacie. Trzymam kciuki zeby to nie bylo jednak najgorsze.
A dzidzia na pewno sie trzyma zeby nie przysparzac mamusi wiecej stresow.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Robiliście jakieś badania po pierwszym poronieniu bo pytałam lekarza, ale on stwierdził, że po pierwszym się nie robi tylko odczekać 3 msc i próbować dalej...
Ale nie chciałabym mieć powtórki z obecnej sytuacji :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,

Trzymam kciuki, żeby się okazało, że wszystko jest ok!

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry