olaaa7
Fanka BB :)
SuperJa już po. Dzidzia ma 6.7 cm. Wszystko w jak najlepszym porządku. Ulżylo mi. Jednak te prenatalne to stres. Teraz już spokojniej. Oficjalnie wchodzę w 2 trymestr.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
SuperJa już po. Dzidzia ma 6.7 cm. Wszystko w jak najlepszym porządku. Ulżylo mi. Jednak te prenatalne to stres. Teraz już spokojniej. Oficjalnie wchodzę w 2 trymestr.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
WitajCześć dziewczyny...
Przygarniecie mnie..?
Ostatnia @ 2.10, termin na 10.07
Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
U mnie wszystko okiA ty jak sie czujesz ola ?) Ja dwa msce w nieee wymioty okropne corka raczek Ja za nia plus wc teraz hakis pare dni lepiej
Drugi trymestr zaczyna się podobno od rozpoczęcia 14 tygodniaTakie głupie, bardzo głupie pytanie, bo różnie w różnych miejscach jest liczone...
2 trymestr zaczyna się od skończenia 12tc czy skończenia 13tc? Mam mętlik....
![]()
Gratulacje [emoji11]Ja tez nie śpię od 5W związku z tym wykorzystałam mojego narzeczonego
tak tak, mój M mi się wczoraj oświadczył
![]()
ooooooooo! <3 Gratuluję! Wspaniałe nowiny!Ja tez nie śpię od 5W związku z tym wykorzystałam mojego narzeczonego
tak tak, mój M mi się wczoraj oświadczył
![]()
Dziękuję :* oczywiście nie były to standardowe zaręczyny, M mi się już oświadczał kilka razy tylko zawsze bez pierścionka a ja mu ciągle marudziłam, że bez pierścionka się nie liczy, a on mi, że i tak go nie kupi bo woli mnie gdzieś zabrać i tak się przekomarzał ze mną. Wczoraj wróciliśmy do domu, ja się przebieram, jestem w samej bieliźnie, on w garniturze i krawacie mierzonym na t-shirt (bo w maju mamy komunie i sprawdzał czy się zmieści) i ja coś wyskoczyłam o pierścionku a ten nagle do szafy i mi mówi, że mnie kochaooooooooo! <3 Gratuluję! Wspaniałe nowiny!![]()
Mój wariat [emoji173]