Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie to chciałam napisać - póki jeszcze możesz to napij za mnie teżPij na zdrowie póki możesz![]()
![]()
Ja w ogóle mam problem ze spaniem co nocUsnelam wreszcie o 8.30. Teraz jestem nie do zycia. A glowe mi rozsadza [emoji20] To chyba przez te wiatry tak fatalnie sie czuje.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Witaj i rozgosc sie u nas [emoji5] Ktory to tydzien ?Hej dziewczyny, ja tez mam termin na lipiec 2018, pierwsza ciaza ever. Mam nadzieje, ze znajde tu troche ciekawych rzeczy do poczytania. I wesolych swiat wam wszystkim!
Ale piękne! Zakochalam się!Spakowałem prezent dla teściów i mamy - zakładam, że się domyslą, co?
(są nawet ciut mniejsze niż "docelowe" - 6cm)
![]()
![]()
![]()
Elodia u nas wichura od dwoch dni taka, ze isc sie nie da. I 10 stopni na plusie. Normalnie wczesna wiosna [emoji53]
No ja sie wlasnie boje, ze mi paracetamol nie pomoze ( nigdy nie pomagal) i tylko bede zalowac ze wzielam.Mam to samo. Aż po paracetamol sięgnęłam bo już bólu głowy nie m9glam znieść.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom