Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hejka :-) my powiedzielismy rodzicom dopiero i przyszlym tesciom oraz rodzenstwu to wszyscy plakali ze wzruszenia :-) nie dostalismy nic dla groszka, bo nikt go nie przewidywal w planach wigilijnych prezentow. Jestem bardzo szczesliwa,ze tak to przyjeli, a nie robili awantur,bo rodzice M sa z malej wsi,a tu jest najpierw slub, potem dzieci hehe [emoji1]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Na którą masz jutro? [emoji4] ja mam wizytę w czwartek na szczęście na 9:15 ale już zaczynam się denerwować [emoji4]Hej dziewczyny, a ja już dziś spać niemoglam myślę, że to przez stres który włącza mi się ostro przed jutrzejszymi prenatalnymi dzięki Bogu udało się ta krew i USG ustawić na jedna godzinę bo tak musiałabym dwa razy jechać bezsensu ...takze jutro o 12 zobaczę naszego malutkiego szkraba mam nadzieję , że u niego wszystko w porządku. Dziś zaczęłam 13 tydzień ale to minęło
Trzymam kciuki za prenatalne!!! Befzie dobrze i zobaczysz silnego, małego, wiercącego się bobaskaHej dziewczyny, a ja już dziś spać niemoglam myślę, że to przez stres który włącza mi się ostro przed jutrzejszymi prenatalnymi dzięki Bogu udało się ta krew i USG ustawić na jedna godzinę bo tak musiałabym dwa razy jechać bezsensu ...takze jutro o 12 zobaczę naszego malutkiego szkraba mam nadzieję , że u niego wszystko w porządku. Dziś zaczęłam 13 tydzień ale to minęło
Dobra, widzę że na 12 [emoji2][emoji2] trzymam kciuki [emoji8][emoji8]Na którą masz jutro? [emoji4] ja mam wizytę w czwartek na szczęście na 9:15 ale już zaczynam się denerwować [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Na którą masz jutro? [emoji4] ja mam wizytę w czwartek na szczęście na 9:15 ale już zaczynam się denerwować [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)