Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
17.20 A Ty?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja na 12 najpierw miało być na 12 30 Nifty a na 17 30 usg , ale udało mi się to wszystko przełożyć i mam być na 12 także już blisko , a czas tak mi się dziś dłuży...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
17.20 A Ty?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Witajcie [emoji5]
Kiepsko sie czuje. Ciezko mi bylo wstac i teraz musze sie spieszyc .
Zawioze mloda do rodzicow, zjemy obiadek i pojade po M do pracy zeby jechac do lekarza. Juz bym chciala byc po.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Oj to Ty juz niedlugo. Trzymam kciuki za dobre wyniki!Ja na 12 najpierw miało być na 12 30 Nifty a na 17 30 usg , ale udało mi się to wszystko przełożyć i mam być na 12 także już blisko , a czas tak mi się dziś dłuży...
Ja też mam prenatalne 4 stycznia [emoji2] a jutro wizyta normalna. Nie mogę się doczekać aż znów zobaczę groszka [emoji4]Ja prenatalne 4.01 za tydz w czwartek a następna wizyta u giną koło 20.01 dopiero chociaż portach prenatalnych już będę dużo spokojniejsza do tego to już 2 trymestr będzie wiec jakoś wytrzymam [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też mam prenatalne 4 stycznia [emoji2] a jutro wizyta normalna. Nie mogę się doczekać aż znów zobaczę groszka [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja już siedzę dziewczyny i ręce mi drżą jak...juz się niemoge doczekać kiedy zobaczę mojego maluszka