Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, u mnie tez usg dobrze! Co za ulga!
12tydzien skończony bez jednego dnia i powiedział nam ze pewnie będzie Synek ! Rety! Gratuluje Wam udanych wizyt!
Do szpitala idziesz zaraz po nowym roku z tego co pamiętam? Ja dowiem się co z moją Szyjka 15 stycznia wtedy to będzie u mnie 15+5Moje ciazowe tsh wynisi 0,8. Normalnie mam okolo 2. Do tego mam 3 guzki na tarczycy, narazie do obserwacji.
Jutro badania, bardzo juz czekam na wyniki. Z kazdym dniem blizej terminu przyjecia do szpitala :/
ŚlicznaZobacz załącznik 833451 taka bluzeczke kupilam - 5 euro.
Ja kocham robic zakupy, ale staram sie wydawac zarobione pieniadze - rozsadnie
Legginsy tez musze kupic. Jedne spodnie ciazowe , jeansowe mam po chlopcach. Przydadza sie po 5 latach :-)
Śliczna
Ja też nie znoszę zakupów....
Unikam tłumów itd, a większość wolę kupować przez internet
No i lubię szyć, więc na końcówkę będę miała kilka luźnych przewiewnych sukienek handmade itd, takich bardzo prostych, które nie będą przeszkadzały![]()

U mnie zrobiła to lekarka na miejscu może dlatego też taniej troszkę bo 80 za USG a 220 za krew i też dostałam taka extra paczkę z tym wszystkim i musiałam zanieść na pocztę . No myślę , że po nowym roku się musimy kiedyś zgadać na jakąś kawkę![]()
Ja przed ciążą nie badalam, a teraz wyszło mi 3,9 i też jestem na lekach.
![]()