Jola92
Fanka BB :)
Ja zawsze strasznie płaczę przy opisie śmierci ZgredkaTo tak jak jaPolską wersję czytałam już z 8 razy, a angielską 4 części, ale to dobry pomysł żeby doczytać do końca w oryginale. [emoji16]
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zawsze strasznie płaczę przy opisie śmierci ZgredkaTo tak jak jaPolską wersję czytałam już z 8 razy, a angielską 4 części, ale to dobry pomysł żeby doczytać do końca w oryginale. [emoji16]
![]()
Kciuki zacisniete[emoji110]A ja dziś wizyta o 15:45, trzymajcie proszę kciuki. O dziwo jakoś mniej się stresuję niż zwykle. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że maluszek urósł.
Ja też siedzę w pracy i też czuję, że nie mam kompletnie siły na nic. Nawet kawą wspomóc się nie mogę, bo mnie odrzuciło![]()
Ja też w lipcu skończyłam 30 latJa ta kawę pije bo pije ale bez smaku chyba z nudów bardziej
Ja przy córce dowiedziałam się w 18 tyg mam cicha nadzieje ze teraz uda się szybciej takie piękne rzeczy są w Hm [emoji173]️ nic tylko do koszyka wrzucać
Ja nie chciałam nawet dwójki dzieci zawsze jedno od ponad roku dojrzałam do decyzji i świadomego macierzyństwa ze chce drugie a teraz mysle ze trzecie tez bym chciała mam 30
Lat to tak sobie machnąć na 35 urodziny
![]()
Ja też w lipcu skończyłam 30 lat![]()
Prwnie wzdecia odpuscily, a z dzidzia wszyatko ok [emoji5] Ja tez ostatnio mialam wrazenie jakby sie zmniejsxyl. A wczoraj na prenatalnych dzidzia zdrowa [emoji5]Ja siedzę w pracy pije kawę i już jestem zmęczona [emoji23]
Wogole brzuch mi się zmniejszył nie wiem jak to możliwe ale wcisnęłam się w moje dżinsy tylko guzik mam odpięty i nie jest taka piłeczka jak miałam
Dziwne... już za tydz prenatalne mam nadzieje ze wszystko Ok
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Prwnie wzdecia odpuscily, a z dzidzia wszyatko ok [emoji5] Ja tez ostatnio mialam wrazenie jakby sie zmniejsxyl. A wczoraj na prenatalnych dzidzia zdrowa [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017