Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooo super, że już coś wiecieJestem po prenatalnych. Wszystko ok, bedzie prawdopodobnie drugi chlopak
Polozenie lozyska moze skomplikowac zalozeniu szwu. Ja nie mam juz na nic wplywu,to lekarze w szpitalu beda sie musieli z tym zmierzyc. Oby sie lozysko przesunelo w gore i zeszlo z ujscia szyjki...mamy czas do 02.01.
Miałam lepiej [emoji2] jak wychodziła ostatnia część pracowałam w księgarni i siedziałam w wolne dni na zapleczu i czytałam bo mogliśmy ją pożyczyć dopiero po dacie premiery a przyszła już tydzień wcześniej [emoji2] nie wytrzymałabym [emoji2][emoji2][emoji2]Byłam chyba 3 kklasie gimnazjum jak wyszedł Książe Półkrwi to udawałam rano że sie zle czuje. Mama uwierzyla i powiedziala żebym została w domu. Ona poszla do pracy a ja zostalam i czytałam jak głupia![]()
Ja też muszę na noc ściągać pierścionek bo mi palce puchną.J ależ zaczynam mieć duszności i nawet zdjelam pierścionki z palców tak mi pachną palce, ostatnio w sklepie myślałam że zemdleje uff na szczęście była że mną siostra,
Dorotea no to gratuluję chłopcajeszcze prawie tydzień do zabiegu może łożysko się przesunie