Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Uuu takie też już miałamMi się śniło ze Cala noc kochałam się z mężem [emoji23] chyba jakieś braki mam ale fakt sny mam tez poryte i nie wiem skąd się biorą
![]()
Jakie ja mam sny.... postanowiłam od cioci wrócić lasem -piękna wiosna i droga spacerowa... I napadło mnie kilku chłopaków... Zaczęli mnie bić tak dla zabawy... Ja jedyne co krzyczałam "nie po brzuchu bo jestem w ciąży" i wtedy specjalnie zaczęli bić po brzuchu i się obudziłam... Masakra.. Później usnęłam i śniło mi się że jakaś zaraza panuje... Że ludzie zmieniają się w zombie... Ja mam chyba zrytą głowę.... Ale ten pierwszy taki prawdziwy....
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wy piszecie ze wam się kończą objawy a mnie spanie zaczęło brać przez 12 tyg mi się spac nie chciało dziś zaczęła 13 tydz i mogę zasnąć na siedząco [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Eh. Zamiast tego będzie domówka 
Za dużo oglądania "Walking dead"![]()
![]()
Ja też mam jakieś popieprzone sny, śniło mi się już poronienie oraz poród bliźniąt w taxówce...
Ja właśnie jestem mega zdziwiona, bo w pierwszej ciąży cały pierwszy trymestr spałam na stojąco, a teraz nie jest źle i w dodatku piję średnio 1 kawę tylko, a wcześniej potrafiłam nawet 3 dziennie...
W Wawie pogoda jest TRAGICZNA, muszę wyjść z domu i pomimo że autem to i tak dostaję drgawek na samą myśl.. Mieliśmy dzisiaj lecieć na Sylwestra do Nicei... a tam 16 stopni i słońce...Eh. Zamiast tego będzie domówka
![]()
Wow jak fajnie. U nas deszcz i wiatr. Wczoraj wrocilam do domu przemoknieta [emoji20]Tutaj mamy piękną zimę... Aż szkoda, że nie mogę iść pobiegać, choć pewnie w lesie błoto, no temperatura powyżej zera i się to nie utrzyma... A pięknie się biega zimą jak jest świeży śnieg, poprzecinany tylko śladami sarenek, zajęcy itd, a do tego parę stopni mrozu, żeby się nie roztapiało
A u nas teraz wygląda tak:
![]()
![]()