reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, jeżdżenie na desce chyba odpada w ciąży coo???
Muszę sporo argumentów przeciw przedstawić mojemu.. Bo jak zwykle twierdzi że nic się nie stanie, a skąd może wiedziec????
p19u3e3kq0er3dz6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Raczej napewno nie wskazane upadniesz lub ktoś na ciebie się przewróci różnie to bywa nie ryzykowałabym my tez zrezygnowaliśmy z nart teraz w ferie

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Muszę sporo argumentów przeciw przedstawić mojemu.. Bo jak zwykle twierdzi że nic się nie stanie, a skąd może wiedziec????
p19u3e3kq0er3dz6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Pewnie, że odpada. Jeden sezon można sobie odpuścić. Ja w 1 ciąży byłam na desce, ale jeszcze nie wiedziałam o niej bo to bylo mniej wiecej w terminie okresu ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

p19u3e3kq0er3dz6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Moim zdaniem nie wskazane. Mozna upasc, ktos na Ciebie wpasc, potluc sie polamac. Nawet rtg nie bedzie mozna zrobic przy zlamaniu. A jak bedzie konieczne to co? Stres do konca ciazy.

My jedziemy na ferie w gory, ale to corka bedzie jezdziv, a ja filmiki krecic [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

p19u3e3kq0er3dz6.png

27.06.17 Anastazja [*]
Moim zdaniem odpada. My mieliśmy jechać w lutym, no ale cóż wyszło jak wyszło.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja coraz bardziej zaczynam bać się porodu, szczególnie, że wczoraj rozmawiałam z koleżanką o moim pierwszym porodzie, który trwał 16 godzin!! I później mega babrała mi się rana poporodowa i ogólnie ten ból jak nie można usiąść, siku zrobić itp MASAKRA. Bardzo chciałam mieć drugie dziecko ale poród mnie przeraża, dziewczyny, które już mają dwójkę dzieci, czy to prawda, że drugi poród jest dużo szybszy?
W moim przypadku tak trwał od pierwszych skurczy jakieś 2h a sam poród 5 min bez cięcia i szycia . Mogłabym od razu iść do domu[emoji39]

Do góry