redavecad
Fanka BB :)
Ja tez na mleko... w ciąży z córka musialam wypic przynajmniej litr mleka dziennie, i teraz zaczyna mi się robić tak samoJa właśnie jemu kisiel, ale mam straszna ochotę na mlekowitam wszystkie mamusie :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez na mleko... w ciąży z córka musialam wypic przynajmniej litr mleka dziennie, i teraz zaczyna mi się robić tak samoJa właśnie jemu kisiel, ale mam straszna ochotę na mlekowitam wszystkie mamusie :*
Mnie odrzucilo dzisiaj od pierogów :-) no jakos tak jak na nie spojrzalam to mi przeszla ochota :-)Wy to chociaz macie normalne zachcianki a nie jak ja nic mi nie smakuje oprocz bulek I kielbachy[emoji5]
Pospałam... 4h mnie nie było a tu milion postów.
Złapałam trochę histerię, bo się naczytałam o samoistnych w 4 tygodniu. Mogę jakkolwiek ułatwić fasolce zasiedzenie się na stałe?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ile nospy masz brac?Juz po pierwszej wizycie uff ciąża trochę młodsza jakiś 6 tydz. Narazie ok. Choć mojemu gin nie podoba się ze mam lekkie jakby plamienia ale to tylko takie smuszki. mam nadzieje ze będzie dobrze ... mam duphaston. No spe i kwas foliowy duża dawkę i wit e. I l4 . Jak ja powiem w pracy o tym ? następna wizyta 30.11. W andrzejki . Nic tylko czekać i być dobrej myśli .