Elodia
Fanka BB :)
To ja też wzdęta mocno.Ja tez jestem wzdeta strasznie, zaczelam 5 tydzien a wygladam jak w 3 miesiacu
Z objawów. Co chwilę latalam siku zanim zasnelam. Teraz po wstaniu juz drugi raz poszlam a wstalam 20 minit temu he he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To ja też wzdęta mocno.Ja tez jestem wzdeta strasznie, zaczelam 5 tydzien a wygladam jak w 3 miesiacu
A ja zauważyłam, że jakoś od 4 tygodnia mam problemy z jelitami i jakieś drobne rozwolnienia. Jestem ciekawa kiedy mi to przejdzieHej
Witam się. Zmagania z dniem dzisiejszym trwają już na dobre u mnie
Przyczepiła się do mnei niezbyt przyjemna dolegliwość, a mianowicie czuję w brzuchu balon i to przeszkadza mi spać na brzuchu i generalnie jakieś mało to przyjemne... a i kłaczek w gardle zniechęca do jedzenia, choć może to i lepiej z tym niejedzeniem...hahahahaha... Tak wiem to taka drobnostka w porrównaniu z rzyganiem i innymi hardkorami ale nic nie poradze, ze u mnie tylko tak.
Miłego piątku
A ja zauważyłam, że jakoś od 4 tygodnia mam problemy z jelitami i jakieś drobne rozwolnienia. Jestem ciekawa kiedy mi to przejdzie![]()
Hej hej hej;p widzę że niektóre ciągnie do niezdrowego jedzonko ;p to i ja się przyznam wczoraj mi zeszło z klientkami
Mąż był już w domu to zajechchalam do araba po gyrosa. Matko bosko! Baraninka! Fryteczki!..mmmm
Mąż tylko jak zobaczył to musiał to powiedziec. !
- o widzę że ty masz średnia porcję jak ja
To mu odpowiedzialam że też byłam w pracy i też jestem głodna! Hahah
Tak wg wiecie co. Szukałam synowi kurtki zimowej z Zygzakiem McQueenem i wszystko drogie jak cholera a badziewie. Wczoraj trafiłam na koniec licytacji i wylicytowała nowa zimowa za Uwaga 26 zł! OMG! Cenę maksymalna dałam 80 zł a wchodze rano a tam wygrałeś licytacje A 26 zł. Myślałam że walne.
Hahaha!
Ale wam fajnie że sobie idziecie na l4. Z jednej strony zazdroszczę a z drugiej kurde zanudziła bym się te 8 MSC w domu;(
Do marca muszę pracować;(
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna krechaJa mam to samo od paru dni.
Kinga, super że przeszło! Trzymam kciuki żeby nie wróciło
I mój dzisiejszy test (pink test, express czułość 25)![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ola ja tez mam problemy z jelitami od samego poczatku, teraz troche spokojniej. I tez takie uczucie. I tak jak Elodia sikam ciagle☺A ja zauważyłam, że jakoś od 4 tygodnia mam problemy z jelitami i jakieś drobne rozwolnienia. Jestem ciekawa kiedy mi to przejdzie
Elodia to ja nie sikam co chwilę, raczej tak jak normalnie. Trzymam kciuki za dzisiejszą betę
A macie tak, że gdy siedzicie i lekko się pochylicie czujecie jakbyście miały wielki brzuch? Bo ja lekko się pochylę i czuję ucisk w żołądku.
Piękna krechaKtóry tc?
Super, Ci sie udalo z ta kurtka☺Hej hej hej;p widzę że niektóre ciągnie do niezdrowego jedzonko ;p to i ja się przyznam wczoraj mi zeszło z klientkami
Mąż był już w domu to zajechchalam do araba po gyrosa. Matko bosko! Baraninka! Fryteczki!..mmmm
Mąż tylko jak zobaczył to musiał to powiedziec. !
- o widzę że ty masz średnia porcję jak ja
To mu odpowiedzialam że też byłam w pracy i też jestem głodna! Hahah
Tak wg wiecie co. Szukałam synowi kurtki zimowej z Zygzakiem McQueenem i wszystko drogie jak cholera a badziewie. Wczoraj trafiłam na koniec licytacji i wylicytowała nowa zimowa za Uwaga 26 zł! OMG! Cenę maksymalna dałam 80 zł a wchodze rano a tam wygrałeś licytacje A 26 zł. Myślałam że walne.
Hahaha!
Ale wam fajnie że sobie idziecie na l4. Z jednej strony zazdroszczę a z drugiej kurde zanudziła bym się te 8 MSC w domu;(
Do marca muszę pracować;(
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekna kreseczkaJa mam to samo od paru dni.
Kinga, super że przeszło! Trzymam kciuki żeby nie wróciło
I mój dzisiejszy test (pink test, express czułość 25)![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom