Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ola mam zdjęcie tylko z aukcji zaraz wklejenie.Za mną wczoraj chodziły frytki z maka [emoji14]
Super, że udało Ci się tak tanio wylicytować kurtkę, pochwal się
No ja też trochę zazdroszczę dziewczynom l4 ale pewnie wytrzymałabym max 2 tygodnie a potem by mnie nosiło [emoji14]
A czemu do marca musisz pracować?
No a syn będzie wniebowzięty;0Super, Ci sie udalo z ta kurtka[emoji5]
Ja musze zalozyc szerszy swetr bo tak mi sie pytaja czy w ciazy jestem. Ale pamietam jak z Kacprem mialam tak samo, bylam na pierwszej wizycie u lekarza a kolezanka myslala, ze jestem dalej niz ona a miala termin miesiac wczesniej☺Mnie ten balonowy brzuch tylko w spaniu przeszkadza... w ciągu dnia jakoś ujdzie.
W żołądku może nie mam ucisku, ale mnie czasami pobolewa jak leżę. A jak wstaję to cycki strasznie czuję i mocno przy wstawaniu bolą. Coraz bardziej wrazliwe mi się robią.A ja zauważyłam, że jakoś od 4 tygodnia mam problemy z jelitami i jakieś drobne rozwolnienia. Jestem ciekawa kiedy mi to przejdzie
Elodia to ja nie sikam co chwilę, raczej tak jak normalnie. Trzymam kciuki za dzisiejszą betę![]()
A macie tak, że gdy siedzicie i lekko się pochylicie czujecie jakbyście miały wielki brzuch? Bo ja lekko się pochylę i czuję ucisk w żołądku.
Jak robiłam pierwsze to wyszła tak po 2 min już były, a za drugim razem już obie kreski się pokazały jak jeszcze siusiałam na testW żołądku może nie mam ucisku, ale mnie czasami pobolewa jak leżę. A jak wstaję to cycki strasznie czuję i mocno przy wstawaniu bolą. Coraz bardziej wrazliwe mi się robią.
Zrobilam tescik dzisiaj i kreseczka wyskoczyla szybciej niz wczoraj <3 wczoraj to tak po 5 minutwch dopiero a dzisiaj po 2 ch minutkach <3 także betka to bedzie czysta formalnosc.
![]()
![]()