olaaa7
Fanka BB :)
Oczywiście daj znać, będę czekaćZ corka mialam bole I mdlosci juz w 6 tc a teraz tez nic , tylko testy pozytywne a super Sie czuje
Dam
Znac potem co zobaczylam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście daj znać, będę czekaćZ corka mialam bole I mdlosci juz w 6 tc a teraz tez nic , tylko testy pozytywne a super Sie czuje
Dam
Znac potem co zobaczylam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Różnie bywa z tego co czytałam jeden w 6 już słyszą inne dopiero w 8.Ja mam 6 listopada wizytę i to będzie 7 tc więc mam nadzieję usłyszeć serduszko[emoji1] A ty jak się dzisiaj czujesz? Bo ja o dziwo cudownie po wielu dniach senności.Dziewczyny czy będzie już słychać serduszko w 6 tygodniu i 4 dniu ciąży?
Ja czuję się cały czas tak jakbym w ciąży nie była, zero nudności, wymiotów, złego samopoczucia, jedyne co może wskazywać na ciąże to, to że jestem trochę zmęczona, wczoraj popołudniu spałam 3 godziny co mi się nigdy nie zdarzałoRóżnie bywa z tego co czytałam jeden w 6 już słyszą inne dopiero w 8.Ja mam 6 listopada wizytę i to będzie 7 tc więc mam nadzieję usłyszeć serduszko[emoji1] A ty jak się dzisiaj czujesz? Bo ja o dziwo cudownie po wielu dniach senności.
życie cudem jest[emoji1]
Pierwszy lipca z ost miesiaczki ale na pewno termin poznam dopiero po USG [emoji2]Ja czuję się cały czas tak jakbym w ciąży nie była, zero nudności, wymiotów, złego samopoczucia, jedyne co może wskazywać na ciąże to, to że jestem trochę zmęczona, wczoraj popołudniu spałam 3 godziny co mi się nigdy nie zdarzałoDaj znać jak będziesz po wizycie
A na kiedy masz termin porodu?
A termin z usg jest tak mniej więcej o ile dni późniejszy niż od ostatniej miesiączki?Pierwszy lipca z ost miesiaczki ale na pewno termin poznam dopiero po USG [emoji2]
życie cudem jest[emoji1]
W pierwszej ciąży termin z usg miałam n 25.01 a z om 27.01.A termin z usg jest tak mniej więcej o ile dni późniejszy niż od ostatniej miesiączki?
Byłam przekonana, że z usg zawsze jest późniejW pierwszej ciąży termin z usg miałam n 25.01 a z om 27.01.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Patrząc na terminy np moich przyjaciółek to baaardzo różnie. Regóły nie ma. Natomiast usg robione w 12tc daje najbardziej prawdopodobny termin ostateczny porodu. Aczkolwiek życie i tak weryfikuje wszystko. Ja np nie mogłam zacząć rodzić i miałam umówione cc na 38t5d ciąży [emoji6]Byłam przekonana, że z usg zawsze jest później![]()