kinga30
Fanka BB :)
Okata witaj☺ moja tez 3 ciaza tylko u mnie juz corka 7 lat, synek 2.5Nie chce robic z siebie dziwoląga,ale był to czysty przypadek,nie zaplanowana wczesniej ciaza,stad moj szok,a teraz obawy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Okata witaj☺ moja tez 3 ciaza tylko u mnie juz corka 7 lat, synek 2.5Nie chce robic z siebie dziwoląga,ale był to czysty przypadek,nie zaplanowana wczesniej ciaza,stad moj szok,a teraz obawy.
Ja miałam w poprzedniej ciąży. Do końca brałam tabletki, po porodzie kontrola i w sumie tyle. Młody zdrowy jak rydz a mi po ciąży przeszło [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chce robic z siebie dziwoląga,ale był to czysty przypadek,nie zaplanowana wczesniej ciaza,stad moj szok,a teraz obawy.
Ty nie moglas spac czy mala?
Okata witaj[emoji5] moja tez 3 ciaza tylko u mnie juz corka 7 lat, synek 2.5
No Ci powiem, naprawde podziwiam ale odchowasz I bedziesz miala fajnie. U mnie np corka budzila sie w nocy do 3.5 roku, jak miala 4 lata I juz fajnie spala zaszlam w ciaze I koniec spania☺ synek zaczal przesypiac noce w kwietniu jak skonczyl 2 latkaCorka , pierwszy raz tak noc a ona fikolki szok
Jak ona nie bedzue spac i maluszek tez nie jak dam rade [emoji13]
Oj tak☺ corka to juz pomoze, I fajnie bo juz sie umyje, ubierze, kanapki sobie zrobi. Jeszcze czasami mlodemu rece umyje, buty mu zalozy. Ona w ogole to jest taka samosia☺Masz pomocnikow[emoji7][emoji12]
No Ci powiem, naprawde podziwiam ale odchowasz I bedziesz miala fajnie. U mnie np corka budzila sie w nocy do 3.5 roku, jak miala 4 lata I juz fajnie spala zaszlam w ciaze I koniec spania[emoji5] synek zaczal przesypiac noce w kwietniu jak skonczyl 2 latka
Ale ladnie, ja to w ogole paznokci nie maluje☺Miedzy moim
Kuzynami taka roznica wieku , ciocie mowi ze ciezko Ale po 2 latach jedt super , ok Ale dwa Lata co bede bez zycia? Haha mimo to ciesze Sie , jakos to bedzie co
Na pazury teraz mam czas to potem tez musze znalezc [emoji23][emoji23]![]()