• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Teraz mi naprawde szybko ten czas zleciał, wiadomo jeszcze kupa czasu przed nami ale powolutku i do przodu, w pierwszej ciąży tak szybko mi nie leciało, teraz maluch w domu, cały czas zajęcie i się nie obejrzę a tu wieczór :) oby tak nam fajnie zleciało bez komplikacji do lipca, na już przeżywam pon wizyte boję się że mi powie że muszę leżeć a wtedy to już czas zwolni strasznie, mam jednak nadzieję że jeszcze będę mogła być trochę aktywna

Nio ja też [emoji173] Ciekawe czy to będzie synuś czy córcia :p Dziewczyny jak lekarz na kolejnej wizycie w 15+1 tc potwierdzi, że znowu widzi chłopca to mogę mieć już większą pewność, że to będzie synek?

Myślę , że tak :) A już na pewno po polowkowym i tym 3D bo chcesz je robić prawda? A tam widziałaś jak u Mariki wyraźnie wszystko widać już teraz więc za parę tygodni to już w ogóle będzie pięknie :) no chyba że będzie dupkę pokazywać:D

Teraz mi naprawde szybko ten czas zleciał, wiadomo jeszcze kupa czasu przed nami ale powolutku i do przodu, w pierwszej ciąży tak szybko mi nie leciało, teraz maluch w domu, cały czas zajęcie i się nie obejrzę a tu wieczór :) oby tak nam fajnie zleciało bez komplikacji do lipca, na już przeżywam pon wizyte boję się że mi powie że muszę leżeć a wtedy to już czas zwolni strasznie, mam jednak nadzieję że jeszcze będę mogła być trochę aktywna

Na pewno :) A kiedy masz mieć wstępnie zakładany passar? Bo chyba Ty czy coś pomieszalam znów?:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry