reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak na szybko odniosę się do wcześniejszych wpisów ;) Ja z tych niewysokich 163.
Na drażliwe tematy polityczno-aborcyjno-religijne się nie będę wypowiadała, ponieważ moim zdaniem nie do tewgo mamowa grupa jest... no i wiadomo drażliwy temat :D

A jak u was z przekazywaniem ciążowych wieści? Rodzina, przyjaciele, rodzeństwo...? już wiedzą, czy jescze w tajemnicy wszystko.
U nas informacja poszła już w świat
U nas poki co wiedzą moi rodzice i my i yrzy kimpele z pracy. laura się dowie jak zdjęcie z usg pokażę:-) a reszta zobaczymy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
My już powiedzieliśmy rodzinie i przyjaciołom. Zostawiłam sobie pracę na koniec. Bez względu na to jak tym razem się wszystko ułoży i tak mam z nimi dobre relacje i będę potrzebować ich wsparcia i na dobre i na złe...;) Moja ciąża to duże ryzyko, już wspominałam tutaj.

Tylko się nie zaraź!

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]
No mam nadzieje, ze mnie nue zlapie[emoji53]

U nas na razie nikt jeszcze nie wie. Myslalam zeby rodzinie powiedziec na swieta, ale teraz tak mysle, ze jak pojde na l4 to tak troche glupio zeby w pracy wiedzieli a rodzina nie. A z rodziny chce zeby pierwsza corka wiedziala, a mysle ze troche za wczesnie zeby dziecku mowic. No i sama nie wiem co tu robic[emoji53]

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry