Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam teraz tak na zakupach, bez listy się nie ruszam bo bym nic nie kupilaNormalnie jajecznica ciążowa zamiast mózgu [emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze ze udalo ci sie wbic na wizyte to najwazniejsze. Widze ze skleroza ciazowa nie tylko mnie lapie...czy ktoś zechce mnie dobić...?? Pojechałam na wizytę o 11.40,owszem. Tyle że do innej placówki niż trzeba było kkkkkkkkkkkkkkNa szczęście zwolnila się wizyta u mojej lekarki o 14.00 więc jadę za 2h
![]()
Trochę Ci się nie dziwię, bo sama jako rodzic wiem, że moje dziecko zawsze będzie mogło liczyć i tak samo mam ze swoimi rodzicami. Ale cudownie w tym wszystkim że teściowa taka fajna
Mi tylko 2kg spadła, ale w dużej mierze pewnie z nerwów..
Hahahah ja 163 i też z wagą daleko od 47Ale stopa 36, czasami 37.
Marika, dobry deal z sukienkąa na podłodze po prostu widać że był shopping
..a jeśli ktoś dojdzie to będzie musiał przejść weryfikację![]()
Ja tez tak mam,bez listy nie mam po co isc . bo w domu okzuje sie ze nie kupilam polowy tego co zamierzalam.Ja mam teraz tak na zakupach, bez listy się nie ruszam bo bym nic nie kupila
Zazdroszcze tesciowej. Moja wyznaje motto "skoro jej nikt nie pomagal, to ona tez nie bedzie". Jest alkoholiczka -oczywiscie ostro zaprzecza, zlosliwa, dwulicowa. Usmiechnie sie dp Ciebie, a za plecami tak Cie obgada ze sie plakac chce. Tesciu na odwrot. Zloty czlowiek. Nie wiem jak on z nia wytrzymuje. Nawet moj maz sie dziwi. Nigdzie nie wychodza, bo ona nie chce, a jak juz to ja trzeba do domu niesc bo nawalona wiecznie, kase jej na wszystko daje, mimo ze ona tez pracuje i zawsze jak my potrzebujemy to pomaga. Czy finansowo, czy jakas pomoca w domu. Z moja mama tez spoko, jak to ona stwierdzila poki co moze tylko finansowo pomoc (mieszka w UK) nie na zasadzie pozyczki, ale daje to wezcie.Wiedzą że teściowa się zaangażowała i wiedzą jakie są wydatki. Mi samej głupio jest ich o cokolwiek prosić. Miałam nadzieję że sami wyjdą z inicjatywą. Jedynie co to powiedzieli że mogą pożyczyć jak nam braknie. Wiedzą że są zaproszeni na wesele... Mam takie zdeżenie dwoch swiatow, tesciowej ktora na glowie staje zeby nam pomoc i rodzicow ktorzy mają wszystko gdzieś pomimo tego ze bez problemu mogli by pomoc... Czuje ze zawiodlam sie na nich i nie potrafie sobie z tym poradzic od srodka![]()
Nie, nie trzeba żadnej aplikacjiJustme dobrze, że Cię Jeszce dziś przyjmie. Ja tez mam mózg ciążowy
Ola ja tez mam 41 nr stopy, 173 i waze duuuzo więcejwięc ja jestem duża kuleczka
Dziewczyny na czym polega grupa zamknięta? Musialabym mieć aplikacje ściągnięta?