• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zazdroszcze tesciowej. Moja wyznaje motto "skoro jej nikt nie pomagal, to ona tez nie bedzie". Jest alkoholiczka -oczywiscie ostro zaprzecza, zlosliwa, dwulicowa. Usmiechnie sie dp Ciebie, a za plecami tak Cie obgada ze sie plakac chce. Tesciu na odwrot. Zloty czlowiek. Nie wiem jak on z nia wytrzymuje. Nawet moj maz sie dziwi. Nigdzie nie wychodza, bo ona nie chce, a jak juz to ja trzeba do domu niesc bo nawalona wiecznie, kase jej na wszystko daje, mimo ze ona tez pracuje i zawsze jak my potrzebujemy to pomaga. Czy finansowo, czy jakas pomoca w domu. Z moja mama tez spoko, jak to ona stwierdzila poki co moze tylko finansowo pomoc (mieszka w UK) nie na zasadzie pozyczki, ale daje to wezcie.
Tylko nie myslcie ze nas ktos utrzymuje [emoji23] Maz pracuje po 12 godz, tylko jak nas konkretnie przycisnie to wtedy korzystam ze tak powiem z pomocy.

xrotgov3q3o4y33i.png

No niestety w różnych uzaleznieniach to tak jest że Oni przecież nie są chorzy i w każdej chwili moga przestac :(smutne , że ludzie sobie tak niszczą życie bo inni by oddali wszystko żeby móc żyć no ale takie już to życie .. myślę , że w każdej rodzinie jest zawsze coś i jak się lepiej poznamy to pewnie powychodza różne rzeczy :)

O kurczę to jesteś nauczycielka? :D przepraszam jeśli zapomniałam , ale jest nas tyle tutaj że ciężko zapamiętać wszystko o każdej:D
Spokojnie. Nie pisałam nigdy o swoim zawodzie. To taki specyficzny zawód że m0mentami czuje się jak osobą publiczną bo jak kiedyś zdarzyło się że poszłam do pubu wypilam piwko a po dwóch dniach całą szkołą wiedziała bo jakiś rodzić mnie widzial. Chore.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,z racji tego że ja jeszcze nie kojarzę was wszystkich, może jest jakaś chętna która będzie przyjmowała osoby do grupy ? te które kojarzy, te które się udzielają??

Priv do @malina_11, ona założyła.

Pomyślcie o tym czy wszyscy będą przyjmowani jak leci- chodzi mi raczej o osoby które np. dołączą później. W poprzedniej ciąży też była dziewczyna (a może i nie dziewczyna..? ) która tak naprawdę nie byla chyba w ciąży, jedna z dziewczyn wytropiła że udzielała sie na różnych niezwiązanych ze sobą wątkach, a w dzisiejszych czasach dużo chorych ludzi krąży po internecie...

Sąsiadka jak sąsiadka. Ale nie uśmiecha mi się żeby np. moi uczniowie mnie ppdczytywali

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

O kurde! Faktycznie, to chyba najgorsza opcja :D

Mam dwóch chłopców w domu:) starszy w październiku skończył 2 latka a młodszy w lutym będzie miał roczek:) także wesoło będzie :)

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! faktycznie, chyba jesteś rekordzistką w kategorii "rok po roku" :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry