Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oj dziekuje Ci bardzo za troske[emoji8]
Duzo lepiej. Glowa tylko lekko cmi. Ale ciagle mam dola i taka zdenerwowana jestem.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Oj biedna czyli dalej Cię męczą hormonki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj dziekuje Ci bardzo za troske[emoji8]
Duzo lepiej. Glowa tylko lekko cmi. Ale ciagle mam dola i taka zdenerwowana jestem.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
To przykre na pewno, ze tak nie do konca mozna liczyc na rodzicow. Szkoda, ze tak jest.Od wczoraj jakoś tak mi smutno. W połowie lutego biorę ślub z moim. Jego mama która sama prawie nic nie ma, uparła się że zapłaci nam za grajka, upiecze nam tort i chce nam zwrócić pieniądze za likiery i wina. Moi rodzice którzy mają bardzo dobrą sytuację finansową do ślubu nic się nie dorzucają. Wiedzą że wszystko robimy po kosztach i że sami mamy ciężko. Jakoś czuję że nie mogę na nich liczyć pomimo tego że mamy normalne relacje. Teraz widzę mocno różnice między moją teściową a moimi rodzicami i strasznie mi smutno...
Mam już spaprana psychikę od tego krążkaAgatka a czemu zakladasz, ze bedzie taka potrzeba? Ja ciagle mam nadzieje, ze tym razem sie uda[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Zazdroszcze[emoji4]pod tym wzgledem ja mam sie dobrze bo przywoże sobie ciuchy dlla siebie z hurt jak biore na swoj sklep tez wiec omijaja mnie galerie i tłumy ...
Ja tez bym sie czuła pewniej jak by mi już w piątek założyła ten pessar. Chociaż chyba miałam kłopoty z infekcjami z nim...Mam już spaprana psychikę od tego krążkawiem że u tak moja szujka z natury krótka ale muszę wierzyć tak jak Ty że tym razem się nie damy
o obędzie się bez
Nie zostaniesz sama, bo ja też bez fb[emoji6]Nieja jestem antyfb, a lubię z Wami pisać... Jak uciekniecie na fb, to zostanę sama
Ale wątek zamknięty jak najbardziej jestem za![]()
![]()
Już przyjełamWysłałam że chce dołączyć, chyba dobrze to zrobiłam?
Oj dziekuje kochana za troske[emoji5] Duzo lepiej. Juz tylko tak delikatnie cmi. Chyba snu mi brakowalo, bo dzis pospalam so 12 00, z przerwa 5 00- 6 00 [emoji3] Poza tym chyba tez z nerwow czesto mnie glowa boli.
No właśnie, ja co 4 dni musiałam używać crotromazolum aż do samego porodu a ty coś musiałaś bracJa tez bym sie czuła pewniej jak by mi już w piątek założyła ten pessar. Chociaż chyba miałam kłopoty z infekcjami z nim...