reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, orientuje się która jak to jest z przechodzeniem z wychowawczego na l4? Szef musi coś zgłosić w ZUSie, czy od razu mam zawieźć zwolnienie tam? Pytam, bo szefem jest mój brat, a on jest tak zagoniony, że na nic nie ma czasu. Podjechałabym do księgowej, ale z chorym synem mi nie na rękę :/

reklama
Bierzecie jakieś suplementy lub witaminki czy tylko kwas foliowy?? Mozecie cos polecic? Do tej pory bralam femibion przy 1 trymestrze ale nigdzie nie moge znalezc na 2 trymestr. Nie maja w hurtowniach

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Okej już jestem w grupie, ale jej nie ogarniam :) Czy ona działa tylko. W przeglądarce? Bo w aplikacji jej nie widać?

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dziewczyny, orientuje się która jak to jest z przechodzeniem z wychowawczego na l4? Szef musi coś zgłosić w ZUSie, czy od razu mam zawieźć zwolnienie tam? Pytam, bo szefem jest mój brat, a on jest tak zagoniony, że na nic nie ma czasu. Podjechałabym do księgowej, ale z chorym synem mi nie na rękę :/
Z tego co wiem na pewno musi dostarczyc jakies dokumenty i l4 do zusu aby mogli ci zasilek wypłacać ale jakie to dok. To musi pytac w zusie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry