Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też już tupię nogami z niecierpliwości, niech już będzie czwartek![]()
Super wyniki![]()
Witam popołudniowo! Właśnie robię obiadekjutro mam szkole więc coś na dwa dni
![]()
Naszło mnie! Podzielę się ! Kto chce kto chce?Lasania!!!!
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe ja relaksacyjne dzisiaj również zrobiłam pazurki
Cześć dziewczyny! I ja dziś umieram, mdłości męczą od rana, od rana tez w pracy...jeszcze tylko 2godzinki. Kto z was przyjmuje Luteinę dopochwową? Zupełnie mi to nie służy, mam świąd, dyskomfort i podrażnienie warg sromowych kiedy cześć wypływa na wkładkę na majteczkach... a jak jestem w pracy to nie mam możliwości podmywania. Czy ktoś ma podobne problemy?
To mi synek niespodzianke zrobil. Bo wyskoczyl w 35 tygodniu. Tzn mialam cc ale ledwo zdazyli[emoji5] w terminie liczyla mi go gin na 4.5 kg a mial 3060
Następną wizytę mam 30.11. dopiero. Dużo czekania...@matyjka13 wow super[emoji3] Gratuluje serduszka [emoji177]
@Domi11 no przy takiej becie to raczej ok. Wiesz wsxystko zalezy od usg. A poza tym na tym etapie ciaxy to sie tak szybko zmienia, ze dzis nie ma a jutro jest. Kiedy madz nastepna wizyte?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie mdłości nachodzą o dziwo nie rano a wieczorem.. więc już "czekam" a dziś spotkanie babskie mamna spokojnie z dziewczynami w tym też jedną ciężarna
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3