reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziecko to sobie weźmie "egoistycznie" to czego potrzebuje, tylko żebyś ty potem nie miała mega niedoborów.

Gang lipcówek :D

Może masz za mało VIT D? Ja od 2 lat biorę w zimie dawke 1000 i naprawdę czuję różnicę, nawet mając niskie ciśnienie albo tak jak teraz, będąc w ciąży. Dodaje energii.
Jem rosadnie,poza tym taka moja uroda i juz. Witaminy biore warzywa owoce jem wiec nie ma tragedii. Pozatym jakis czas temu pokazywalam dziewczyna jaki mialam brzuch z najmlodszym,niewielki ale w poprzednich tez taki mialam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja powiem z perspektywy patrzącego, że jak widzę dziewczynę z brzuszkiem ciążowym to zawsze jakoś pozytywnie to odbieram, więc uważam że to zależy tylko od tego, w czym ty się dobrze będziesz czuła :) Jeśli normalnie nosisz 2częściowe, to co za problem? :)
Dokładnie! Jak dobrze się czujesz w dwoczesciowym, to ciążowy brzuszek nie jest moim zdaniem żadnym przeciwskazaniem :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja powiem z perspektywy patrzącego, że jak widzę dziewczynę z brzuszkiem ciążowym to zawsze jakoś pozytywnie to odbieram, więc uważam że to zależy tylko od tego, w czym ty się dobrze będziesz czuła :) Jeśli normalnie nosisz 2częściowe, to co za problem? :)
W sumie nie powinnam mieć problemu tylko nie chciałabym razić w oczy innych, ludzie są jednak różni a jakby ktoś miał mi zwrócić uwagę, że wyglądam niestosownie to pewnie bym znowu przeżyła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry