cartmanka54321
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny ja już po wizycie. Groszek ma 4.5mm serduszko bije.
Wooow! Gratuluje serduszka !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny ja już po wizycie. Groszek ma 4.5mm serduszko bije.
Pokaz)( lubie ogladac [emoji39]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I ja się podpinam do wieczornych. Mdli mnie ale to z glodu. Chyba znowu sloik korniszonow otworze i kilka zjem.Mam dokładnie tak samo, mdli mnie na wieczór a nie rano [emoji5]️
I ja się podpinam do wieczornych. Mdli mnie ale to z glodu. Chyba znowu sloik korniszonow otworze i kilka zjem.
![]()
![]()
Korniszony z chilli z biedronki pycha. Teraz beda szly w hurtowych ilosciach hehe. Dzisiaj wpieprzylam po kolei: zapiekanka makaronowa, rogal marciński (jeden z plusów mieszkania w Poznaniu) reszta zapiekanki, pol sloika korniszonow, kubusia bananowo marchwiowego, kanapke z szynka serem i do tego a jakze korniszony, i kabanosy. Ta szynka z kanapki tez mi cos dziwnie wparwdzie pachniala i smakowla ale zjadlam.Ty nigdy nie mozesz byc glodna teraz! Smacznego [emoji2]
Korniszony z chilli z biedronki pycha. Teraz beda szly w hurtowych ilosciach hehe. Dzisiaj wpieprzylam po kolei: zapiekanka makaronowa, rogal marciński (jeden z plusów mieszkania w Poznaniu) reszta zapiekanki, pol sloika korniszonow, kubusia bananowo marchwiowego, kanapke z szynka serem i do tego a jakze korniszony, i kabanosy. Ta szynka z kanapki tez mi cos dziwnie wparwdzie pachniala i smakowla ale zjadlam.
![]()
![]()
Z tymi mdlosciami to lipa totalna.. Mdli z glodu a jak się znów najesz to mdli od żarcia
Posmak w paszczy metaliczny... Jakbym zezarla żelazo...
![]()
Mam podobnie... Ale wieczorem jak jestem głodna to też mnie bierze. A jako że czytałam Was będąc w łóżku a Wy zaczelyscie pisać o jedzeniu to musiałam wstać i właśnie pochlaniam 2 kanapkę z białym serem i pomidorem...Dokl trza przeczekac te mdlosci Ale u mnie zdrcydowanie lepi jak zjem, a najgorzej rano az Sie podnosi
Teraz to sobie mozwmy pozwolić :-) podczas kp a przynajmniej na samym początku trzeba będzie uważać na dietę :-) córę karmiłam dwa lata, mam nadzieję że teraz też się uda chociaż z półtora roku.A ja rano owsianke mleko 400 ml , potem drozdzowke, obiad spaghetti bolognese, trzy jablka kg mandarynek, dwie razowki z serem bialym I szczypiorkoem teraz maz Robi kanapke pomidot cebula hajaha i ide spac chyba