reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Korniszony z chilli z biedronki pycha. Teraz beda szly w hurtowych ilosciach hehe. Dzisiaj wpieprzylam po kolei: zapiekanka makaronowa, rogal marciński (jeden z plusów mieszkania w Poznaniu) reszta zapiekanki, pol sloika korniszonow, kubusia bananowo marchwiowego, kanapke z szynka serem i do tego a jakze korniszony, i kabanosy. Ta szynka z kanapki tez mi cos dziwnie wparwdzie pachniala i smakowla ale zjadlam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jestes z Poznania?

Zaczyna się to co w poprzedniej ciąży. Budzę się w środku nocy i już zasnąć nie mogę. Wczoraj zasnęłam o północy, o 3 już pobudka i po spaniu... będę chodzić jak zombie. Przynajmniej weekend wolny, chociaż 3latki weekendów nie uznają [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zaczyna się to co w poprzedniej ciąży. Budzę się w środku nocy i już zasnąć nie mogę. Wczoraj zasnęłam o północy, o 3 już pobudka i po spaniu... będę chodzić jak zombie. Przynajmniej weekend wolny, chociaż 3latki weekendów nie uznają [emoji53]

Ja wczesnie zasypiam bo juz 21 mnie nia ma ale 5 rano I tez juz zasnac nie moge

Zrobiłam sobie kanapkę, wzięłam jabłko na zapas i poczytam sobie książkę. Mam nadzieje ze młody mnie nie wyczuje bo o chłopa to martwić się nie muszę. Mogłabym zacząć rodzic a on i tak by spał [emoji1]

Zrobiłam sobie kanapkę, wzięłam jabłko na zapas i poczytam sobie książkę. Mam nadzieje ze młody mnie nie wyczuje bo o chłopa to martwić się nie muszę. Mogłabym zacząć rodzic a on i tak by spał [emoji1]

Ja leze I czytam wiadomosci w kom, na czytanie za ciemno dzieciaki spia☺ moj maz spi dosyc czujnie jak jest w domu☺ a, ze sporo jest w trasie to jerzeli chodzi o porody zawsze zaczynaly sie bez niego☺ niego☺z corka zdarzyl zjechac w ten sam dzien co sie urodzila, z synem dopiero po 3 dniach

Ja leze I czytam wiadomosci w kom, na czytanie za ciemno dzieciaki spia[emoji5] moj maz spi dosyc czujnie jak jest w domu[emoji5] a, ze sporo jest w trasie to jerzeli chodzi o porody zawsze zaczynaly sie bez niego[emoji5] niego[emoji5]z corka zdarzyl zjechac w ten sam dzien co sie urodzila, z synem dopiero po 3 dniach

Dzielna jesteś [emoji846] mnie na cc wzięli z porodówki i nie wiem co bym zrobiła gdybym nie miała poczucia ze mój jest za drzwiami.
Ja już psychicznie nastawiam się na nieprzespana ciąże, będę odsypiac w tygodniu jak syna do przedszkola odstawię, do pracy mam na popołudnia wiec chwila czasu się znajdzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzielna jesteś [emoji846] mnie na cc wzięli z porodówki i nie wiem co bym zrobiła gdybym nie miała poczucia ze mój jest za drzwiami.
Ja już psychicznie nastawiam się na nieprzespana ciąże, będę odsypiac w tygodniu jak syna do przedszkola odstawię, do pracy mam na popołudnia wiec chwila czasu się znajdzie.

To dobrze, ze bedziesz miala chociaz chwile, zeby sie przespac. Mnie jak wzieli na 1 cesarke to nikt nie wiedzial. 22 dostal bole krzyzowe to bylo popoludniu pojechalam do szpitala cala noc sie meczylam. O 6 rano przyszla pielegniarka nie mogla wyszukac tetna I szybko na cc. Nie zdazylam nawet nigdzie zadzwonic. Po wszystkim dzwonie do meza, potem do mamy a mama do mnie I jak wyspalas sie☺ a ja do niej juz mam dzidzie na swiecie☺ byli w szoku. Z synem inaczej bo dostalam mocne skurcze zajechalam do szpitala a on do mnie, ze juz nie ma czasu bo jest rozwarcie I trzeba szybko ciac.

reklama
To dobrze, ze bedziesz miala chociaz chwile, zeby sie przespac. Mnie jak wzieli na 1 cesarke to nikt nie wiedzial. 22 dostal bole krzyzowe to bylo popoludniu pojechalam do szpitala cala noc sie meczylam. O 6 rano przyszla pielegniarka nie mogla wyszukac tetna I szybko na cc. Nie zdazylam nawet nigdzie zadzwonic. Po wszystkim dzwonie do meza, potem do mamy a mama do mnie I jak wyspalas sie[emoji5] a ja do niej juz mam dzidzie na swiecie[emoji5] byli w szoku. Z synem inaczej bo dostalam mocne skurcze zajechalam do szpitala a on do mnie, ze juz nie ma czasu bo jest rozwarcie I trzeba szybko ciac.

No ja po pierwszej cesarce postanowiłam sobie spróbować drugie naturalnie, nawet mam gina który to popiera. A teraz jak już jestem w ciąży to muszę to jeszcze raz porządnie przemyśleć bo mam wątpliwości [emoji6]
Powiedz mi, jak po drugiej cc się czułaś? Lepiej czy gorzej niż po 1?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry