Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli dobrze ze ja przed wizytą obliczyłam na jakimś kalkulator ciąży a on potwierdził datę chyba tylko jeden dzień różnicyOpowiem Wam jaki hit dziś uslyszalam... Byłam na paznokciach i przyszła druga kobieta, która miała mieć po mnie robione (w dość zaawansowanej ciąży) i opowiedziała nam, że bolał ja brzuch więc pojechała na ip z obawy, że rodzi (a to jeszcze nie czas) i okazało Sue, że to tylko kolka, ale co najlepsze pytają się tam jej na kiedy ma termin ... Ona im mówi, że lekarz wyliczyl 25 kwietnia... A oni policzyli sami bo nie dowierzali i Sue okazało, że 12 marca ma rodzic a lekarz prowadzący źle policzył [emoji39][emoji39] tygodnie dobrze jej podał (i ona mu zglaszala, że jej inny termin porodu wychodzi a on uparcie, że ona nie na racji) ... Ach lekarze
![]()
O matko, prawie miesiac roznicy[emoji33] Dobrze, ze na ta izbe pojechala, bo by sie w marcu zdziwila.Opowiem Wam jaki hit dziś uslyszalam... Byłam na paznokciach i przyszła druga kobieta, która miała mieć po mnie robione (w dość zaawansowanej ciąży) i opowiedziała nam, że bolał ja brzuch więc pojechała na ip z obawy, że rodzi (a to jeszcze nie czas) i okazało Sue, że to tylko kolka, ale co najlepsze pytają się tam jej na kiedy ma termin ... Ona im mówi, że lekarz wyliczyl 25 kwietnia... A oni policzyli sami bo nie dowierzali i Sue okazało, że 12 marca ma rodzic a lekarz prowadzący źle policzył [emoji39][emoji39] tygodnie dobrze jej podał (i ona mu zglaszala, że jej inny termin porodu wychodzi a on uparcie, że ona nie na racji) ... Ach lekarze
![]()
No bo tam 1.5 miesiaca ... A gdyby trzeba jej było np. Poród wywoływać bo już 2tygodnie by było po terminie to by nie wiedziała... Moja mama ze mną miała zielone wodyCzyli dobrze ze ja przed wizytą obliczyłam na jakimś kalkulator ciąży a on potwierdził datę chyba tylko jeden dzień różnicy![]()
Ponad miesiąc...O matko, prawie miesiac roznicy[emoji33] Dobrze, ze na ta izbe pojechala, bo by sie w marcu zdziwila.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
O kurcze, faktycznie[emoji33] Na odwrot popatrzylam [emoji6]Ponad miesiąc...
![]()
Ja rozumiem że lekarz ma prawo sie pomylic... Ale w przypadku terminu nie rozumiem...Opowiem Wam jaki hit dziś uslyszalam... Byłam na paznokciach i przyszła druga kobieta, która miała mieć po mnie robione (w dość zaawansowanej ciąży) i opowiedziała nam, że bolał ja brzuch więc pojechała na ip z obawy, że rodzi (a to jeszcze nie czas) i okazało Sue, że to tylko kolka, ale co najlepsze pytają się tam jej na kiedy ma termin ... Ona im mówi, że lekarz wyliczyl 25 kwietnia... A oni policzyli sami bo nie dowierzali i Sue okazało, że 12 marca ma rodzic a lekarz prowadzący źle policzył [emoji39][emoji39] tygodnie dobrze jej podał (i ona mu zglaszala, że jej inny termin porodu wychodzi a on uparcie, że ona nie na racji) ... Ach lekarze
![]()
Ja tez mialam z corka zielone wody.No bo tam 1.5 miesiaca ... A gdyby trzeba jej było np. Poród wywoływać bo już 2tygodnie by było po terminie to by nie wiedziała... Moja mama ze mną miała zielone wody
![]()