Nie wiem, ale chętnie też się dowiemDziewczyny ze Śląska, gdzie są fajne sklepy z dużym wyborem wózków?
Jedyny jaki kojarzę, to taki dość duży na Bocheńskiego w Katowicach, koło wjazdu na giełdę warzywną, ale nigdy nie byłam w środku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem, ale chętnie też się dowiemDziewczyny ze Śląska, gdzie są fajne sklepy z dużym wyborem wózków?
Trzymma mocno kciukiDzień dobrysiedzę pod gabinetem lekarza ii czekam
trzymajcie kciuki
![]()
Tak ten to też kojarzęNie wiem, ale chętnie też się dowiem
Jedyny jaki kojarzę, to taki dość duży na Bocheńskiego w Katowicach, koło wjazdu na giełdę warzywną, ale nigdy nie byłam w środku
![]()
Raz lub dwa w nocy zawsze wstaję, zasypiam koło północy (jak dobrze pójdzie) potem o 5 mąż do pracy, i zasypiam znów 7-8Witammy dzis z synkiem pospalismy, mąż przywiózł świeże bułeczki
tak czy siak miałam przerwę w spania jak codzień
czy Was też tam męczy sikuw nocy u mnie od tyg jest masakra muszę wstać minimum m 4 razy i mam problem ze zamiast zaparć mam odwrotny skutek, mam tam od początku ciazy
Dzień dobrysiedzę pod gabinetem lekarza ii czekam
trzymajcie kciuki
![]()
Trzymam z całych siłDzień dobrysiedzę pod gabinetem lekarza ii czekam
trzymajcie kciuki
![]()
Za mną chodzi Cybex Balios, znalazłam na Allegro wersję 3w1 za 2150 zł z fotelikiem Maxi Cosi CitiJa mam cybex topaz, to sama spacerówka. Ale też się zastanawiałam nad nowym wózkiem z cybexa właśnie 2w1 ale szkoda mi tyle kasy wydawać. [emoji16]
Trzymam kciukiDzień dobrysiedzę pod gabinetem lekarza ii czekam
trzymajcie kciuki
![]()