oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Lipcowe mamy 2018 watek zamkniety.A my się jak nazywamy na tym zamkniętym forum? lipcowe mamuśki tak jak na poprzednim zamkniętym?
![]()
Napisane na Lenovo YT3-X50L w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lipcowe mamy 2018 watek zamkniety.A my się jak nazywamy na tym zamkniętym forum? lipcowe mamuśki tak jak na poprzednim zamkniętym?
![]()
Znalazłam dziękuję [emoji16]Lipcowe mamy 2018 watek zamkniety.
Napisane na Lenovo YT3-X50L w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie pisze do aniaslu z tym ze moze to chwile za nim sie odezwie. Wiec prosze o cierpliwoscNo niestety u mnie nie działa nawet z przeglądarki
Ja sie tam nie umiem odnalezc. Nie wiem czy sie cos zmienilo, czy nie ale serio mi tam ciezko. Wlazlam dwa razy i podziekowalam.A może przeniesiemy się tam całkowicie ?? Nie będziemy musiały taz tu pisać raz tam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja sie tam nie umiem odnalezc. Nie wiem czy sie cos zmienilo, czy nie ale serio mi tam ciezko. Wlazlam dwa razy i podziekowalam.
![]()
Ogarnelam, dzieki. A w aplikacji samo sie pojawi, czy mam tak robic jak bylo pisane, wylogowac sie i znow zalogowac?Ale na ten nowy wątek? On jest od wczoraj taki sam jak tu tylko zamknięty
Wejdź w dora a potem fora zamknięte![]()
![]()
Ogarnelam, dzieki. A w aplikacji samo sie pojawi, czy mam tak robic jak bylo pisane, wylogowac sie i znow zalogowac?
Sorki za zamieszanie, ale moja corka juz wiecej ogarnia w takich tematach niz ja
![]()
Dobra, dzieki. Juz wszystko wiem. Nie wiedzialam, ze jest nowe forum, bo nie zagladalam tam ze wzgledu na misz-masz. Dobrze ze napisalyscie, bo bym tu sama zostala [emoji23]Ja przez apke weszłam spróbuj
![]()