Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak właśnie jestPowiem wam... Że jak do spania służy mi Austria strasznie tak na ból głowy - masakra.. Codziennie mnie boli chyba przez zmianę ciśnienia... Szok dla organizmu.. jest ogólnie piękna pogoda taka prawdziwa zimowa ale nie umiem się przystosować. Powiedzcie mi czy w II trymestrze chodzenie co chwile siku może trochę ustac? Od paru dni już mi się nie chce siku co chwile.. I w sumie to nie martwi ;( czy może maluszek przenósł się ciut wyżej i już mnie tak nie uciska na pęcherz?? Może tak być??
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tak wlasnie jest, macica jest juz wyzej, nie na wysokosci pecherza[emoji5]Powiem wam... Że jak do spania służy mi Austria strasznie tak na ból głowy - masakra.. Codziennie mnie boli chyba przez zmianę ciśnienia... Szok dla organizmu.. jest ogólnie piękna pogoda taka prawdziwa zimowa ale nie umiem się przystosować. Powiedzcie mi czy w II trymestrze chodzenie co chwile siku może trochę ustac? Od paru dni już mi się nie chce siku co chwile.. I w sumie to nie martwi ;( czy może maluszek przenósł się ciut wyżej i już mnie tak nie uciska na pęcherz?? Może tak być??
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U mnie to samo, nie widzę zamkniętych ani z przeglądarki ani z aplikacji [emoji17]W takim razie pisze do aniaslu z tym ze moze to chwile za nim sie odezwie. Wiec prosze o cierpliwosc
Napisane na Lenovo YT3-X50L w aplikacji Forum BabyBoom
Przy arytmi cc? Skad wiesz?? Wolalabym naturalnieNa bank cc
JA też zamkniętych nie widzę, chyba że to ktoś najpierw musi mnie przyjąć ?U mnie to samo, nie widzę zamkniętych ani z przeglądarki ani z aplikacji [emoji17]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)