Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluje jaki test harmonii?Tak rosnie we mnie synuś wiem ponieważ robiłam test harmonii a dodatkowo ostatnio tak się rozłożył na USG że nie można było tego przeoczyć![]()
Widzę dziewczyny że produkcja jakby ucichla. Pewnie na zamkniętym trwa ja czekam jeszcze na dostęp. Dziś znowu klucia w pachwinie a na dodatek corka sie przeziebila gdzies i narzeka ze cos ja ucho pobolewa. Oby nie skonczylo sie zapalebiem ucha.
Gratuluje jaki test harmonii?
Hej, nie widze forum zamkniętego. Jestem dodana w ogole? Bylam dodana to tej grupy zamknietej, ale forum powinno byc czytelniejsze...dajcie jakis link, to sprawdze czy mam uprawnienia do przegladania.
Oj na pogodę trzeba uważać, ja leżę od wczoraj chora na zatoki koszmar. Inhalacje mnie ratują.
Badanie prenatalne ? To chyba to samoJest to badanie ala " nifty" pobieraja Twoja krew i badają z niej czy dzidziuś jest zdrowy no i przy okazji określają też płeć choć dla mnie to było najmniej istotna kwestia![]()