Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też a jak jechałam na porodowke to wszystkie dziewczyny z sali krzyczał żebym nie zgadzała się na oksytocyne i co... Dały mi Arkusz podczas boli i zaznaczylam że nie zgadzam się na oksyticyne nawet nie zajrzała co ja tam popisalam, a mnie jak zaczęło boleć to nawet nie zwracałem uwagi co mi dane w kroplowkeTeż źle wspominam oksytocyne, dwa porody wywolywane tym dziadostwem. Teraz modlę sie by sie sam porod zaczął.
U nas puder wklejal sie w ranki i podraznial.A ja przy odparzeniach stosowałam puder ale tylko alantan
A ja idę na żywioł już raz urodzilam, pękła mi kość ognonowa i przeżyłam teraz też wszystko zaniosę dla dziecka, pewnie bliżej rozwiązania zacznę się troskę bać ale dam radę![]()
Tzn My nigdy nie mieliśmy tak odparzenej pupy żeby ranki były to na pewno też inaczejU nas puder wklejal sie w ranki i podraznial.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja mam najbliżej prywatną klinikę w Szczecinie i tam kosztuje to 5 tys. bez względu na to czy naturalnie czy CC, są też droższe pakiety za np osobny pokój z łóżkiem małżeńskim że może partner z Tobą spać, ale ja raczej wybiorę tą podstawową opcję bo to i tak dość sporo kasy.
Ja też tylko tego używałam jak tylko się pojawił problem toCzemu sie termentiolu nie podaje? Ja tylko tego używałam jak już trzeba było.
Zadaj mi to pytanie w czerwcu hehe ciekawe czy zmiekneDzielna :*
Oj to ja nawet sie nie odzywalam, bo w pierwszej ciąży byłam 2 tygodnie po terminie, a w drugiej ciąży miałam w 38 tygodniu rozwarcie mi szlo do 6 cm bez bolu, więc dali oksytocyne na wywolanie tych skurczy. Ten ostatni raz chciałabym mieć poród, który naturalnie przyjdzie i przebiegnie.Ja też a jak jechałam na porodowke to wszystkie dziewczyny z sali krzyczał żebym nie zgadzała się na oksytocyne i co... Dały mi Arkusz podczas boli i zaznaczylam że nie zgadzam się na oksyticyne nawet nie zajrzała co ja tam popisalam, a mnie jak zaczęło boleć to nawet nie zwracałem uwagi co mi dane w kroplowke