Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przez wymioty mdlosci to normalne ze waga spada. Z czasem nadrobisz. Kobieta ma zwiekszony metabolizm w ciazy,dlugo moze nie przybierac a np. Od 5 mc przybierac ok 2kg na miesiac. Nie ma okreslonych norm. Bo kazda z nas jest inna i jezeli badania sa w normie ,przyjmujesz witaminki to nie ma co sie martwic. Ja jutro bede koncze 16 tyg. W poniedzialek zaczynam 17 [emoji4]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Zagraza to dziecku ?Mi zatrzymywala sie pod koniec rozwiazania,nadcisnienie,bialkomocz. W ciazy ograniczam sol prawie do zero bo ona moze byc powodem zatrzymania wody..
U mnie byl stan przedrzucawkowy....grozi to odklejeniem lozyska i duzym ryzykiem dla matki. Przez zatrucie ciazowe corka urodzila sie na poczatku 33tyg.Zagraza to dziecku ?
A jeszcze nie wiemy...dowiem sie na polowkowym. Mam w domu 1 dziewczynke i 2 chlopcow-wiec mi to obojetne. Ale corka liczy ze to dziewczynkaWitaminy zaczynam brac od tego tygodniato super, gratuluje
i jak samopoczucie ? Dziewczynka czy chlopczyk ?
A jeszcze nie wiemy...dowiem sie na polowkowym. Mam w domu 1 dziewczynke i 2 chlopcow-wiec mi to obojetne. Ale corka liczy ze to dziewczynka
ja bylam zaskoczona bo za prenatalne i pappa nic nie zaplacilam bo rocznikowo mam 35 lat i program jest darmowych badan od 35 latTylko wiem ze takie badanir pren. To koszt ok.250zl. A mi polozna powiedziala zr badanie bedzie w cenie wizyty, wiec nie wien czy to mozliwe heh.
ja bylam zaskoczona bo za prenatalne i pappa nic nie zaplacilam bo rocznikowo mam 35 lat i program jest darmowych badan od 35 lat
Ja też sobie nie wyobrażam być w tym czasie bez niego. Przy pierwszym porodzie był i teraz też mam nadzieję, że nic w tym nie przeszkodzi.A właśnie dziewczyny planujecie rodzić ze swoimi partnerami, mężami czy nie? Ja sobie nie wyobrażam żeby mojego faceta przy porodzie nie było, a jakie Wy macie do tego podejście, no i Wasze chłopy?![]()