G
gosc12
Gość
Ja jestem 13+4 i już czuję delikatne coraz częściej ale to moja 3 ciąża
Ooo to bardzo wczesnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem 13+4 i już czuję delikatne coraz częściej ale to moja 3 ciąża
Ale sobie pospalamczuje sie mega wyspana, ale zawalilam troche godziny mierzenia cukru. Musze sobie wszystko dzis poprzestawiac.
Tak jak mowilam i ja dzis stanelam na wadze. Mam okolo +1 kg. Bylo by pewnie wiecej ale slodyczy nie jem w ogole.
![]()
Podobno w każdej następnej czuje się wcześniej, chociaż to nie reguła. Ja akurat w 1 czułam w 16 tygodniu, w 2 w 14 tygodniu a teraz jeszcze wcześniejOoo to bardzo wczesnieod czego zalezy ktora to ciaza ?
Podobno w każdej następnej czuje się wcześniej, chociaż to nie reguła. Ja akurat w 1 czułam w 16 tygodniu, w 2 w 14 tygodniu a teraz jeszcze wcześniej![]()
Tak, mam stwierdzona cukrzyce ciazowa i od wtorku jestem na "diecie" plus mierzenie cukru 6 razy na dzien.Amasz problemy z cukrem ?![]()
Mój mąż się boi, ale na pewno będzie na początku, na końcu pewnie wyjdzie na korytarz, żeby nie trzeba było go zbierać z podłogi
![]()
Tak, mam stwierdzona cukrzyce ciazowa i od wtorku jestem na "diecie" plus mierzenie cukru 6 razy na dzien.
W ktorym tygodniu ci wykryli ? Mialas jqkies objawy ? Czy po prostu wyszlo Ci z krwi ?
![]()
Ja będę rodziła z siostraMój też miał być, ale własnie kilka dni temu postanowiłam się z nim rozstać. więc czeka mnie samotny poród