Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Już trochę lepiej chociaż gardło dalej boli ale mam nadzieję że przejdzie niedługo [emoji4] ważne że nie mam gorączki, samo gardło jakoś pokonam [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Oczywiście
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już trochę lepiej chociaż gardło dalej boli ale mam nadzieję że przejdzie niedługo [emoji4] ważne że nie mam gorączki, samo gardło jakoś pokonam [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
No ja w poprzednich ciazach tez mialam ksiazkowe wyniki i wszystko inne, w tej i tarczyca i cukier. Ale trzeba to przetrwac
![]()
Nie, nie. Ide z corka na kilka dni na diagnostyke, bo ja brzuch boli od pol roku.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ale mi dzidziol w brzuchu szaleje dzisiajnormalnie czuję jak mnie stuka co chwilę
![]()
13+4Ktory tydzien ?![]()
Dziewczyny tak się zastanawiam kiedy w pierwszej ciąży czuć juz ruchy dziecka ? I jak wogole będę wiedziała że to właśnie to ?? 15 tc [emoji4][emoji4]
Podobno na poczatku jest smyranie, dotyk piórka.tez sie nie moge doczekac
![]()
Dziewczyny czy wszystkie wiecie już co będziecie miały ?? Czy tylko ja nie wiem kto u mnie w brzuszku mieszka [emoji4]
![]()
No już teraz czuję, chociaż nie zawsze jeszcze ale już bardzo często. Ale to moja 3 ciążaTak wczesnie czujesz ?![]()
Ja też jeszcze nie wiem, pewnie dowiem się na połówkowych
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom