nagini84
Fanka BB :)
Można jeść grzyby, byle nie muchomoryA nie wolno grzybow w ciazy ? Mam zamiar zrobic dzisiaj poeczarkową![]()
A zdjęcia ubranek były tutaj dodawane na bieżąco.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Można jeść grzyby, byle nie muchomoryA nie wolno grzybow w ciazy ? Mam zamiar zrobic dzisiaj poeczarkową![]()
Czytałam, że to mity z tym co się je podczas karmienia, że nie ma to wpływu na kolki itp. ponieważ pokarm matki jest produkowany z krwi a nie z treści żołądka.A karmiąc chyba tez nie wolno takich dań ? Chyba, ze nie zamierzasz karmic ?![]()
Pewnie, że się pochwalęMam podobnie, tylko stres utrzymuje sie nie 2 a 3 tygodnie ;( Rowniez nie zapomnij sie jutro pochwalic zdjeciem![]()
Mi z OM 9.07 a z usg 4.07Ola na kiedy masz termin bo widzę że zaczęłaś 16 tydzień ha mam na 04.07ale z USG ciąża starsza o 6 dni czyli końcówka czerwca, moje Marzenie dotrzymać do 13 czerwca wtedy będę miała 37 tydzień![]()
Dodawałam tutaj normalnie zdjęciaGdzie widzicie dodawane zdjecia ? W zamknietej grupie ?![]()
Można jeść grzyby, byle nie muchomory
A zdjęcia ubranek były tutaj dodawane na bieżąco.
![]()
Czytałam, że to mity z tym co się je podczas karmienia, że nie ma to wpływu na kolki itp.
Pewnie, że się pochwalęZamierzam poprosić o fajną fotkę z rączkami i nóżkami
Ostatnio tak fajnie było widać na usg a ja sierota nie poprosiłam lekarza o fotkę.
No ciekawe jak to będzie z tymi naszymi porodami, czy któraś w ogóle urodzi zgodnie z terminemMi z OM 9.07 a z usg 4.07także może dzidziuś wykluje się wcześniej :-)
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
SwietnieDodawałam tutaj normalnie zdjęciaAle nie wiem czy uda Ci się znaleźć. Jak znajdę chwilę to zrobię zdjęcie ciuszków dziennym świetle
![]()