kinga30
Fanka BB :)
Już widaćA ja nie wiem czy to tluszcz czy juz dzidzia rosnie hehZobacz załącznik 835447
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już widaćA ja nie wiem czy to tluszcz czy juz dzidzia rosnie hehZobacz załącznik 835447
Moja mama rodziła mojego brat w 1998r. Sale porodowe były oddzielone tylko parawanami i zasłonkami. Za zasłonką obok mojej Mamy rodziła jakaś 17letnia dziewczyna. Położyli jej dziecko na piersi a ona wykorzystując nieuwagę lekarza, wykręciła mu główkę i zrzuciła na ziemię... Chłopiec nie przeżył... Mama leżala 3 dni po porodzie w szpitalu i mówi że spała tylko w dzień a w nocy pilnowała sie żeby nie spac bo sie bała że ta dziewczyna będzie chciała coś zrobić bo leżała na sali obok. W ogóle podobno się śmiała w głos jak lekarze chcieli ratowac tego chłopca
A to dopiero początki dziecko ma dzień lub dwa a ona już takie cyrk nad nim wyprawia to co będzie pozniej
Oj dziewczyny 100 stron. Nie nadrobię tego. Ja praktycznie nie licząc odwiedzin u znajomych w sobotę rano to cały weekend przespałam. Dosłownie zasypiałam na stojąco i na siedząco. W nocy za to spać mi się nie chciało bo za duszno. Mieliśmy plany na weekend ale ja poprostu nie ogarniałam co się naokoło mnie działo. Nie licząc wizyt w toalecie aby przytulić się do kibelka. Podobno w niedzielę zrobiłam zadanie z synem ale nawet tego nie pamiętam. Biorę tabletki na mdłości i nawet nie zdążą zadziałać bo lądują w kibelku. No to się poużalałam. Może w tym tygodniu da się coś ogarnąć.
O patrz o tym nie pomyślałamtrochę się boję tego CC, w ogóle ostatnio mnie jakieś obawy ciągle nachodzą żeby tylko udało mi się donosić
Mój nie był wcześniakiem a ważył 2880g i wchodził przez pierwszy miesiąc w rozmiar 50. (miał jeszcze w nim luz, mógł się swobodnie ruszać) Urodził się 8 dni przed terminem. Ciekawe jak będzie teraz :-)
Ja mam już 3 więc muszę miećSame wybralyscie CC ?
Nie chcę robić sobie fałszywych nadziei, ale od 2 dni nie wymiotowałam i zamiast ostrych mdłości mam lekkie mulenie i ogólnie czuję się znośniemoże już koniec? [emoji3] Dziś zaczynam 13tc wg om, ale wg USG dzidzia prawie tydzień starsza
![]()
Mnie właśnie w tym tyg co tyteraz jesteś przeszło delikatnie mnie jeszcze mulilo ale to było do zniesienia a teraz już nic![]()
Jeszcze niecałe dwie godzinki i wizyta właśnie doprowadzam się do jakiegoś wyglądu![]()