Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja radzę sie nie przejmowac. Skoro nie chcesz jeszcze mówić rodzinie to nie mów. Odpoczniesz na zwolnieniu i wtedy im powiesz. Jak by się z udalo, to chcemy wszystkim powiedzieć w styczniu. Ja jestem w tej komfortowej sytuacji, ze jestem jeszcze na wychowawczym. Urlop mi się kończy 12 stycznia i wtedy planuje iść na l4A ja sie tak zastanawiam czy to nie glupio tak, ze w pracy beda wiedziec a rodzice nie.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie ja myslalam, ze jak bedzie wszystko dobrze to zeby powiedziec na swieta, a M mowi ostatnio, ze na Dzien Babci i Dziadka [emoji6]Ja radzę sie nie przejmowac. Skoro nie chcesz jeszcze mówić rodzinie to nie mów. Odpoczniesz na zwolnieniu i wtedy im powiesz. Jak by się z udalo, to chcemy wszystkim powiedzieć w styczniu. Ja jestem w tej komfortowej sytuacji, ze jestem jeszcze na wychowawczym. Urlop mi się kończy 12 stycznia i wtedy planuje iść na l4
My w pierwszej ciazy po prostu powiedzielismy rodzicom i tescuom, ze beda dziadkami i tyle [emoji5] Tetaz chyba tez tak bedzie.A macie jakieś pomysły na to, w jaki sposób przekazac nowinę przyszlym teściom? Zdjęcie usg pokazać czy może w jakiś inny sposób?
![]()
![]()
Dziewczyny mam pytanie do tych, ktore biora Duphaston. Bierzecie go zawsze o tych samych dokladnie godzinach czy po prostu rano w poludnie i wieczorem?Tak mniej wiecej podobnie zeby bylo?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom