G
gosc12
Gość
@Karla88 ja bardzo lubię te rzeczy z Lidla dla dzieci. Chyba muszę skoczyć do Lidla.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Duzo rzeczy bylo, kocyki, ubranka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Karla88 ja bardzo lubię te rzeczy z Lidla dla dzieci. Chyba muszę skoczyć do Lidla.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
10:30 [emoji85] o ile do tego czasu na zawał nie zejdę.To raczej nie mozliwehehe. Chociaz w tym tygodniu tez chcialabym tak czuc :d bliziaki? Jak fajnie [emoji173] podwojne szczecie [emoji173][emoji173] tez jutro mam genetyczne, o ktorej masz wizyte ?
10:30 [emoji85] o ile do tego czasu na zawał nie zejdę.
Jeśli potwierdzi ułożenie maluchów to będę wiedzieć że to nie moja psycha [emoji23]
Trzymam kciuki kochana [emoji173]
Test PAPP-A z krwi na pierwszy rzut oka dla mojego doktorka wygląda ok ... Oczywiście bez USG to takie wróżenie z fusów.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia :-* Ja mam o tej samej godzinie :-)10:30o ile do tego czasu na zawał nie zejdę.![]()
Jeśli potwierdzi ułożenie maluchów to będę wiedzieć że to nie moja psycha![]()
Trzymam kciuki kochana![]()
Test PAPP-A z krwi na pierwszy rzut oka dla mojego doktorka wygląda ok ... Oczywiście bez USG to takie wróżenie z fusów.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak swoja droga, to zastanawialam sie, czy sa tu jakies bardzo mlode mamy w lipcu? Ja tylko 20 latA widze, ze wszyscy tutaj bardziej doswiadczeni w zyciu
![]()
![]()
Nic nie słyszałam o kocykach, nic nie slyszalam[emoji85][emoji86][emoji87] jestem maniaczka kocykowa i już mam tyle kocykow, że szok. Muszę iść na odwyk[emoji23][emoji23][emoji23]Duzo rzeczy bylo, kocyki, ubranka![]()
Ja jutro mam urodziny 24wiec nie duża różnica
![]()