Karla88
Fanka BB :)
Mi mają wysłać pocztanie wiedziałam, że można też na e mail [emoji39] a było by szybciej bo tak to jeszcze musi dotrzeć
no, ale wierzę, że są dobre
![]()
![]()
Mnie pytali czy chce poczta czy na maila [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi mają wysłać pocztanie wiedziałam, że można też na e mail [emoji39] a było by szybciej bo tak to jeszcze musi dotrzeć
no, ale wierzę, że są dobre
![]()
![]()
No właśnie dla mnie to też jest to samo. Pierwsze miałam w 11+2 a drugie będzie w 19 tc.Dla mnie prenatalne i genetyczne to to samo robi się je do 13 tyg, 20 tydz i trzecie Ok 30 tyg
Ale mogę się mylić w każdym razie do tych badań musi być lekarz z certyfikatem są dodatkowo płatne lub refundowane zależy od sytuacji
![]()
Tydzień temu, ale mi powiedzieli, że do dwóch tygodni bo jeszcze poczta musi dojść no i nie pracują w weekendyA kiedy miałaś robiony Pappa? Mnie lekarz powiedział, że do tygodnia powinny być wyniki.
Boooźźźu ale zazdroszczę [emoji7] Ja nic nie czuje dalejMoje dziecię dziś mnie kopie kilka dni nic nie czułam a dziś znów daje znac [emoji7]
![]()
Dla mnie też [emoji39]No właśnie dla mnie to też jest to samo. Pierwsze miałam w 11+2 a drugie będzie w 19 tc.
Boooźźźu ale zazdroszczę [emoji7] Ja nic nie czuje dalej![]()
Ja pierwsze miałam w 12 plus 6 a drugie w 21 ( takie terminy mi ustalili gdy podałam termin ostatniej miesiączki)No właśnie dla mnie to też jest to samo. Pierwsze miałam w 11+2 a drugie będzie w 19 tc.
Ja czułam jeden raz... Musiał się w tak dobrym miejscu ułożyć, że poczułamBoooźźźu ale zazdroszczę [emoji7] Ja nic nie czuje dalej![]()
Ja też ją uwielbiamA ja czytam i obserwuje na bieżąco już chyba dwa lata i jeszcze nigdy nie zauważyłam aby sama sobie zaprzeczyła a przeczytałam każdy artykuł bo gdy nie mogłam zajść w ciążę to lubiłam sobie chociaż o tych sprawach poczytaćz nadzieja, że kiedyś w końcu mi się przyda
no, ale każdy ma prawo do swojego zdania
chciałam tylko przedstawić swoją opinię aby osoby, które nie mają swojego zdania nie sugerowały się opinia jednostki tylko same się zapoznały
![]()