reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nowaja16 wszystkiego najpiękniejszego [emoji8][emoji8]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Hej dziewczyny, ale się naprodukowałyście :o nie ma mowy żebym Was nadrobiła :D ...co do kręgosłupa, to mnie zaczyna doskwierać...ciężko mi wysiedzieć parę godzin, w nocy jest to samo nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji :P byłam wczoraj u dentysty mam 4 zęby do leczenia ... masakra nie wiem jak mogłam tak zaniedbać :oops:

U mnie też jajecznica. Wczoraj zdarzyło mi się po raz trzeci odkąd jestem w ciszy nie wyłączenie palnika... raz tak wyszłam ale na szczęście mamą wróciła chwilę później i się zorientowała. Drugi raz robiłam obiad i go spaliłam, mąż zauważył jak poszedł po dokładkę i wczoraj... podsmażyłam kopytka, patelnie ściągnęłam ale już ognia nie wyłączyłam... nie dotykam się więcej do kuchenki [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Hehe. Niebezpieczne :> a ja wczoraj prawie pralke zepsulam, najpierw pomylilam wlewy do prania i plukania a na koniec jeszcze nie zakmnelam bebna, domknelam klape i wlaczylam pranie ;) i patelnie spalilam, zostawilam na jakies pol godziny spagetti, gzalo sie i grzalo, krzyczalam na brata ze co on tak dlugo piecze i poszlam do kuchni go okrzyczec ze znowu uchlapie tluszczem kuchenke. Haha

Hej dziewczyny, ale się naprodukowałyście :o nie ma mowy żebym Was nadrobiła :D ...co do kręgosłupa, to mnie zaczyna doskwierać...ciężko mi wysiedzieć parę godzin, w nocy jest to samo nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji :p byłam wczoraj u dentysty mam 4 zęby do leczenia ... masakra nie wiem jak mogłam tak zaniedbać :oops:

Ja mialam wszystkie zdrowe, od kad jestem w ciazy czuje juz ze dwa mnir bola :( o zeby trzeba dbac w ciazy, teraz beda sie nam czesto psuly ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry