Jola92
Fanka BB :)
No dokładnie, w końcu jakoś to dziecko musiał zrobiću mnie jest tak samo, więc rozkraczonej mnie nie miałby jak zobaczyć chyba że specjalnie by poszedł z drugiej strony fotelaZresztą nawet gdyby to nie takie rzeczy już widział
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dokładnie, w końcu jakoś to dziecko musiał zrobiću mnie jest tak samo, więc rozkraczonej mnie nie miałby jak zobaczyć chyba że specjalnie by poszedł z drugiej strony fotelaZresztą nawet gdyby to nie takie rzeczy już widział
![]()
Mojego lenia pod koniec ciąży budziłam masą krówkową. Trzymałam w lodówce i jadłam łyżeczkę czy dwie jak zaszła potrzeba. On długo sypiał, a ja i schizowalam. Po porodzie mu zostało, na przemian jadł i spał nawet po 5 godzin bez przerwyO tym nie słyszałamDziękuję za radę
Żałuję, że nie czuje jeszcze ruchów ale teraz przynajmniej wiem, żeby zwracać bardziej uwagę jak coś zjem słodkiego czy czasem się nie rusza.
Ale mialas patent z ta masa krowkowa !Mojego lenia pod koniec ciąży budziłam masą krówkową. Trzymałam w lodówce i jadłam łyżeczkę czy dwie jak zaszła potrzeba. On długo sypiał, a ja i schizowalam. Po porodzie mu zostało, na przemian jadł i spał nawet po 5 godzin bez przerwyMarzę o drugim tak bezproblemowym dziecku
![]()
Wszystko zależy od lekarza. Ja mam wspaniałą gin, podczas wizyty Ł kieruje telefon na ekran i mamy pamiątki w postaci filmików. Nawet gin się smieję i mówi "oo Pan Łukasz kameruje to zaraz spróbujemy lepsze ujęcie złapać"Hehea gdy mama bedzie podczas badania moze nagrywac na telefon to co sie dzieje na usg ? Czy myslicie, ze lekarz sie nie zgodzi ?:/
To powiedz to przed usg. Ja bynajmniej w poprzednich nie mialam dopochwowo.Dziewczyny, które miały już połówkowe... (niekoniecznie w tej ciąży, bo to za wcześnie jeszcze)
Bo czytałam, że robi się też usg dopochwowe.. Można je jakoś zastąpić..? Wiem, że chodzi o ocenę szyjki itd, ale mam dużą nadzerkę, którą przy kontakcie krwawi, poprzednie usg dopochwowe skończyło się szpitalem, i boję się...![]()
![]()
Na pewno będzie to dla niej przeżycie![]()
Przyszło mi to do głowy jak kiedyś pół niedzieli spał i bardzo się martwiłam bo szturchanie go nie pomagało. Juz myślałam, ze pojadę na Ip, ale tesciowa miała ciasto z masą krówkową i jak zjadłam to się zaczęła dyskotekaAle mialas patent z ta masa krowkowa !
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, które miały już połówkowe... (niekoniecznie w tej ciąży, bo to za wcześnie jeszcze)
Bo czytałam, że robi się też usg dopochwowe.. Można je jakoś zastąpić..? Wiem, że chodzi o ocenę szyjki itd, ale mam dużą nadzerkę, którą przy kontakcie krwawi, poprzednie usg dopochwowe skończyło się szpitalem, i boję się...
![]()
Tak, zazwyczaj raz na pół roku jest pochówek dzieci nienarodzonych we wspólnym grobieTo złe zrozumiałam sorry
A tak z innej beczki u mnie pracownik przyszedł powiedzieć ze jego żona 8 tydz i ze od nowego roku jest tak ze albo mops pochowa to dziecko albo oni jeżeli oni to musza określić płeć ze kiedyś było tak ze po zabiegu poprostu szpital utylizować chyba a teraz chowają woedzialyscie?
![]()
Długość szyjki da się precyzyjnie zmierzyć tylko dopochwowo. A przy badaniu "recznym" na fotelu też krwawisz? Lekarz mniej więcej jest w stanie ocenić długość, jeśli palpacyjnie jest ok, może uda się zrezygnować z usg dopochwowego.Dziewczyny, które miały już połówkowe... (niekoniecznie w tej ciąży, bo to za wcześnie jeszcze)
Bo czytałam, że robi się też usg dopochwowe.. Można je jakoś zastąpić..? Wiem, że chodzi o ocenę szyjki itd, ale mam dużą nadzerkę, którą przy kontakcie krwawi, poprzednie usg dopochwowe skończyło się szpitalem, i boję się...![]()
![]()