reklama

Lipcowe mamy 2018

Przy badaniu usg plamię trochę, chyba, że wiernik dotknie nadżerki, to oczywiście leci... Dobrze, że chociaż wiem, że to z nadżerki, ale i tak fajnie nie jest...

Dziękuję za rady :*
Powiem jaka jest sytuacja, bo kolejny raz wolałabym nie trafić do szpitala z krwawieniem..

0d1yrjjgtd95fou3.png
A nie myślałaś o usunięciu nadżerki laserowo? Gdzieś kiedyś czytałam że w ciąży niby można ale musiałabyś się upewnić i lekarza spytać. Ja kilka lat temu usuwałam laserowo nadżerkę, niby jest to na całe życie i nawet po porodzie ma już nigdy nie wyjść... zobaczymy :D

reklama
Dziewczyny a powiecie mi ile cm wynisi wasza szyjka, mówił wam lekarz?
Jeju nie było mnie od rana i się nie doczyram, produkujecie nieźle :)
A jak tam po wizytach Wiola? Ktoś jeszcze już po?

A nie myślałaś o usunięciu nadżerki laserowo? Gdzieś kiedyś czytałam że w ciąży niby można ale musiałabyś się upewnić i lekarza spytać. Ja kilka lat temu usuwałam laserowo nadżerkę, niby jest to na całe życie i nawet po porodzie ma już nigdy nie wyjść... zobaczymy :D
Ja miałam nadżerkę przed pierwszą ciążą i w czasie ciąży samoistnie się wygoiła. Lekarz mówił, że to się zdarza.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ponoć nie można - jest w takim miejscu, że istnieje ryzyko... Więc muszę poczekać do porodu, i jeśli sama nie zniknie, to wtedy ją usunę..
Jeśli nie jest podrażniana to jest ok, tylko zakaz sexu do końca ciąży no i badania są problematyczne...
Mam nadzieję, że szyjka nie zacznie się skracać itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

A te ktore karmia kp starszak cala ciaze??;) nic sie nie dzieje hah chyba atomek karmi
Mi kp w 7 mscu zaniklo ale siara leci [emoji15][emoji4][emoji16]caly czas

Potwierdzam a sutki mam czasem wymęczone do granic możliwości. Zobaczymy jak będzie dalej, może w 3 trymestrze już coś się będzie działo wtedy odstawię brutalnie

@nowaJA 100 lat i spełnienia marzen

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu dziewczyny... jak gardło puściło to noc mam nieprzespaną przez zatoki... coś okropnego. Drzemałam tylko jak miałam mokrą szmatkę na oczach. Byłam u lekarza ale nic więcej wziąć nie można oprócz Irigasinu i inhalacji a gorączki nie mam. Jedynie wapno z witaminą C kupiłam. Już jestem nieprzytomna a dopiero 12...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Moja laryngolog mowila, ze z lekow tylko otrivin alergy i sinupret. Ona jest bardzo rygorystyczna pod tym wzgledem wiec jej wierze i stosuje. Ale ja mam problem z zatokami i wiem kiedy musze cos zazyc. Mam nadzieje, ze Tobie przejdzie bez lekow!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Aga a czy jeśli się nadżerka nie wchłonie to już do końca ciąży będziesz musiała się oszczędzać?
Na pewno mam zakaz sexu, z innym oszczędzaniem generalnie nie - coraz więcej się ruszam, i jest ok, pobiegać oczywiście nie pobiegam, ale liczę na normalną codzienną aktywność, dłuższe spacery itd, bo nadżerka sama w sobie nie jest niebezpieczna

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry