reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@nagini84 trzymam kciuki. Ja się wczoraj na wieczór najadłam mleczka w tubce karmelowego taka ochota☺️ dzisiaj jeszcze sobie leżę i od czasu do czasu dzidziol mnie puka☺️

Wczoraj napomnialam o mleczku i sie zachciało na wieczor :p mi narobilyscie z rana ochoty na buraki :)

Witam was moje kochane lipcoweczki.. mam za sobą strasznie ciężka noc , od 2 spać nie mogłam :szok: później zaczęła sie znów ostra burza i grad i tak zaczęłam sobie myśleć nad ludźmi bezdomnymi co oni muszą czuć jak nie mają się gdzie skryc w taka pogode,że jest im zimno itd :(A jak już zasnelam to snila mi się wojna i przez cały sen uciekalam żeby mnie niezastrzelili do tego głowa mi pęka :no: mimo wszystko spokojnego dzionka wam życzę :)

Nie wyobrazam sobir ich marzniecia :( to tez super sen, heh. Ja uciekałam pol nocy przed dzikami :o

Gdy moja ciąża była w tym wieku co Twoja też to czułam. Gin powiedziała, że to nie możliwe. Czułaś albo jelita, albo macica miałas delikatny skurcz macicy. U mnie okazał się to być skurcz. Od kiedy biorę magne b6 juz sie to nie zdarza. Ruchow dziecka nie da sie z niczym innym pomylić. Czuje je od wczoraj i gwarantuje, że jak je poczujesz to będziesz wiedziała, że to to.

Nie bezpieczne sa te skurcze ? Ale bylo to jednorazowe uczucie, wiec wydaje mi sir ze w takim razie jest wszystko wporzadku. Nir moge sie doczekac a kiedy w pierwszej ciazy poczulas ruchy ?

reklama
A co to oznacza, jesli dziecko na usg jest wieksze o tydzien niz wychodzi z OM.
Np owulacja się przesunęła i była parę dni wcześniej niż w 14 dniu cyklu ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziekuje dziewczyny, macie racje nie ma co czytac glupot.
Lekarka mówiła ze wszystko wyglada dobrze. Następna wizyta 14.02:)
A pozniej polowkowe.

Mam ochote na ogorkowa ;) ide do sklepu.

Ja dzien przed Toba :) mąż ucieszony ze zdjecia, nie odpusci kolejnej wizyty. Bierze wolne i przyjezdza do PL na ten dzien. Ooo tez dawno nie jadlam ;) dojem pieczarkowa i tez sie biore za ogorkowa :p

Ja tez mam wg usg termin tydzień wcześniej, na 2 lipca, ale to nie ma nic zwiazanego z owulacja, bo miałam w terminie. Po prostu może być większa waga urodzeniowa dziecka, tak mi lekarz tłumaczył. Z córka też miałam ciągle termin do przodu, a urodziła się 10 dni po terminie z om.

reklama
Do góry